Evenementen

Ajax - AZ met beperkt publiek

Ajax - AZ met beperkt publiek
Voor het eerst in lange tijd mag Ajax weer fans welkom heten in de Johan Cruijff ArenA. Dat kan bij de wedstrijd Ajax - AZ. Als onderdeel van de landelijke pilot ‘Testen voor toegang’ is het voor 7.500 seizoenkaarthouders mogelijk om op zondag 25 april dit thuisduel bij te wonen. Daar is Ajax blij mee, maar betreurt ook dat het overgrote deel van de ruim 42.000 seizoenkaarthouders hierdoor wordt teleurgesteld. Het aanvangstijdstip van het duel is overigens verzet naar 14:30 uur.

Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van de pilot van Rijksoverheid, daarom is voor deze 7.500 seizoenkaarthouders naast een wedstrijdkaart ook een negatieve testuitslag nodig. Hiervoor dienen zij zaterdag 24 of zondag 25 april een eenmalige sneltest te doen via testenvoortoegang.nl.

Kaartverkoop
Uiteraard is, naast de negatieve testuitslag, dus ook een wedstrijdkaart nodig. De 7500 beschikbare kaarten zijn vanaf donderdag 15 april om 10.00 uur voor seizoenkaarthouders in onze Ticketshop te bestellen. Deze kaarten zijn gratis. Er wordt hierbij geen onderscheid gemaakt tussen seizoenkaarthouders die (deels) gedoneerd hebben of zij die gekozen hebben voor volledige compensatie van hun seizoenkaart 2020/2021. De tickets zijn niet overdraagbaar.

Wedstrijdbezoek
Ondanks de testopzet gelden ook gedurende het wedstrijdbezoek de volgende richtlijnen:

- Houd 1,5 meter afstand
- Draag een mondkapje (behalve wanneer je op de tribune zit)

Meer informatie over kaartverkoop en wedstrijdbezoek vind je hier. Seizoenkaarthouders ontvangen woensdag 14 april bericht over de kaartverkoop.

Bron: Ajax

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer