Blog

Alles wat je kan verwachten van Harry Styles

Alles wat je kan verwachten van Harry Styles
Tijdens de zomer vinden er bijzondere concerten plaats in de Johan Cruijff ArenA. We willen graag dat iedereen zonder zorgen van deze avonden kan genieten. Daarom hebben we alle belangrijke informatie, van line-up tot parkeren en van tickets tot kluisjes, voor je op een rij gezet.

Dit blog wordt een aantal dagen voor elk concert bijgewerkt. Dit is alles wat je kan verwachten van Harry Styles: Love On Tour!

Het thema van de tour

Harry Styles komt naar de Johan Cruijff ArenA met Love On Tour. Deze tour staat in het teken van zijn laatste albums, Fine Line en Harry's House, begon in 2021 en gaat de zomer van 2023 door. Een aantal van de nummers op de huidige setlist zijn Daydreaming, As It Was en Satellite. Daarnaast zijn er ook oude hits te vinden op de setlist van de tour, zo kan je het nummer What Makes You Beautiful van One Direction keihard meezingen.

Wie, wat, waar en wanneer?

Voor ieders gemak hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rij gezet. Mocht je vraag er niet tussen staan kan je ons bereiken via Instagram, Twitter of Facebook.

 • Voor wie zijn de concerten van Harry Styles?
  Voor iedereen die de zanger voor het eerst wil zien optreden in de Johan Cruijff ArenA.
 • Wat is er te doen?
  Keihard meezingen met de nieuwste nummers van Harry Styles én oude hits, terwijl je omringd bent door tienduizenden andere fans. Een herinnering om nooit meer te vergeten.
 • Wat moet ik aan?
  Op de concertdagen van Harry Styles worden er temperaturen tussen 11°C en 20°C voorspeld en lijkt de zon te gaan schijnen. In het stadion is het niet veel warmer dan buiten. We raden je aan om laagjes aan te doen. Verder hopen we natuurlijk zoveel mogelijk fans te zien in hun merchandise. Wist je dat de official merchandise vanaf een dag voor het eerste concert online te bestellen is via de Johan Cruijff ArenA merchandise shop?
 • Waar kan ik merchandise kopen?
  De merchandise van Harry Styles kan je, naast reguliere verkoop tijdens de concerten, ook vooruit bestellen en ophalen bij de Johan Cruijff ArenA. De webshop opent een dag voor het eerste concert via merchandise.johancruijffarena.nl. Meer informatie over de merchandise wordt gedeeld in de dagen voor de concerten. Houd onze socials in de gaten!
 • Wat mag ik wel en niet meenemen?
  Vanuit ons tassenbeleid zijn tassen groter dan A4-formaat niet toegestaan in de Johan Cruijff ArenA. We raden je aan om kleine schoudertasjes of 'fanny packs' te dragen. Voor de volledige lijst van items die niet het stadion in mogen, verwijzen we je naar een artikel van Mojo, de organisator van de concerten.
 • Waar zijn de concerten van Harry Styles op 4, 5 en 6 juni?
  In de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.
 • Waar kan ik naar binnen?
  De juiste ingang voor jouw ticket staat vermeldt op je ticket. Open Wizzy Maps en vind eenvoudig de route naar jouw vak of staanplaats.
 • Waar kan ik roken?
  Geen enkele vorm van roken of vapen is toegestaan in de Johan Cruijff ArenA. Het is daarnaast niet mogelijk om naar buiten en binnen te gaan enkel om te roken. Jouw ticket is maar één keer geldig, wanneer je de Johan Cruijff ArenA dus verlaat, kan je om geen enkele reden meer naar binnen.
 • Waar zijn de lockers te vinden?
  Er zijn voor deze concerten geen lockers in de Johan Cruijff ArenA. Toch behoefte aan een kluisje omdat je een grote tas of koffer kwijt moet? Maak dan gebruik van de Lockerpoints in de buurt van de Johan Cruijff ArenA.
 • Wanneer begint en eindigt het concert?
  Voor alle concerten van Harry Styles in de Johan Cruijff ArenA is het stadion open vanaf 18.00 uur. De optredens van Harry Styles zullen beginnen rond 20.45 uur. Het verwachtte einde is 22.30 uur. Ga voor het volledige tijdschema naar de kalenderitems van de concerten via de buttons hieronder.
 • Wat moet ik doen als ik of iemand anders (medische) hulp nodig heb/heeft tijdens de concerten van Harry Styles?
  Vind zo snel mogelijk een steward van de Johan Cruijff ArenA. Zij zullen je direct verder helpen.

Recyclesysteem bekers

De Johan Cruijff ArenA hanteert tijdens de concerten van Harry Styles een recyclesysteem voor de plastic bekers, met als doel het inzamelen en recyclen van alle plastic bekers die tijdens de concerten gebruikt worden. Hoe dit systeem werkt lees je hieronder.

Hoe gaat het recyclesysteem in zijn werk?

 1. Bij binnenkomst krijg je een bekermunt bij één van de muntuitdelers;
 2. Deze bekermunt lever je in bij je eerste bestelling aan de bar;
 3. Lever je lege beker bij de volgende bestelling weer in zodat je alleen de consumptieprijs betaald. Geen lege beker? Dan betaal je een bijdrage van € 0,50* cent per beker;
 4. Laatste drankje gehad? Breng ook deze beker terug naar de bar of doe deze in een daarvoor bestemde afvalbak.

*Geen restitutie mogelijk.

Bereikbaarheid en parkeren

Fietsen naar de ArenA

Kom je fietsend naar de Johan Cruijff ArenA? Stal dan je fiets bij de bewaakte fietsenstalling van de NS op treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA. Deze fietsenstalling is op maandag tot en met zaterdag geopend van 5.30 tot 1.30 en op zondag van 7.15 tot 1.30. De eerste 24 uur dat je je fiets hier stalt is gratis, daarna is het €0,55 per dag.

Naar de ArenA met het openbaar vervoer

Plan je reis naar trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA of metrostation Strandvliet en je bent na enkele minuten lopen bij de Johan Cruijff ArenA. Plan je reis via ons mobility portal en koop je tickets online via de NS of GVB. Er rijden extra metro's en verlengde treinen op de concertavonden.

Samen rijden naar de ArenA

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom de concerten van Harry Styles 💚 Deel nu jouw lege autostoel(en) met andere fans of kies een rit uit om mee te rijden naar de Johan Cruijff ArenA. Samen rijden is gezelliger, beter voor je portemonnee én natuurlijk voor het milieu. Druk snel op onderstaande knop om mensen een slinger te geven of een slinger te vinden!

Parkeren in en bij de Johan Cruijff ArenA

Benieuwd waar je kan parkeren tijdens de concerten van Harry Styles? Plan je reis via onze mobility portal en reserveer direct je parkeerplek voor onder andere P1 ArenA.

Via de website van Parkeren ArenaPoort vind je alle parkeermogelijkheden rondom de Johan Cruijff ArenA en reserveer je in enkele minuten je parkeerplek.

Zijn er nog tickets beschikbaar?

Voor de concerten van Harry Styles zijn er nog (doorverkoop) tickets beschikbaar. De ticketverkoop loopt via Mojo in samenwerking met Ticketmaster Nederland.

Wie is Harry Styles?

Harry Styles is een Britse zanger die je kan kennen van de band One Direction. Sinds 2016 begon Harry met zijn solocarrière en in 2017 bracht hij het nummer Sign of the Times uit, zijn eerste eigen nummer. De zanger werd in korte tijd razend populair en stond voorheen in AFAS Live en Ziggo Dome. In de afgelopen jaren schreef hij nummers als Golden, Watermelon Sugar en Late Night Talking, die erg goed werden ontvangen door zijn fans.

Voorprogramma

Het voorprogramma van Harry Styles is Wet Leg. Dit Britse indierock duo, bestaande uit Rhian Teasdale en Hester Chambers, had in 2021 een doorbraak met hun nummer Chaise Longue. Uiteraard spelen ze dit nummer ook tijdens hun optreden op deze tour. Wet Leg zal rond 19.30 op het podium staan.

I can't get you off my mind!

Het is al bijna zover! Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen in het stadion om deze avonden zo bijzonder mogelijk te maken. We hopen jullie met deze informatie te hebben voorbereid. Heb je toch nog hulp nodig? Stuur ons je vraag via Instagram, Twitter of Facebook.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer