Blog

Allemaal in de ArenA: maart

Allemaal in de ArenA: maart
In maart staat de allereerste vrouwen klassieker in de ArenA op het programma, sluit de inschrijving voor de Cruyff Legacy 14k Run en speelt Ajax twee thuiswedstrijden. Op deze pagina vind je alle informatie rondom de evenementen in maart. Scoor snel jouw tickets of reserveer een plekje in één van onze restaurants voor een evenement.

Zaterdag 4 maart: Ajax Vrouwen – Feyenoord Vrouwen ⚽

Op zaterdag 4 maart spelen de Ajax Vrouwen voor het eerst een wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA. Deze wedstrijd is nu al onvergetelijk, aangezien het een klassieker is: het team speelt tegen de Feyenoord Vrouwen! Ajax staat momenteel op de tweede positie van de Eredivisie en Feyenoord op de zevende positie. Wie neem jij mee naar deze bijzondere wedstrijd? Haal je tickets via onderstaande button!

Dinsdag 14 maart: deadline inschrijven Cruyff Legacy 14K 🧑🏽‍🦽

Op zondag 2 april vindt de Cruyff Legacy 14K Run plaats, georganiseerd door de Cruyff Foundation, met als doel om geld op te halen voor kinderen en jongeren voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. De deadline voor het inschrijven voor de Run is echter al eerder, op dinsdag 14 maart. Ren jij mee voor een ander? Schrijf je in via onderstaande button en beleef een onvergetelijke dag.

Zondag 5 maart: Ajax – N.E.C. ⚽

Een dag na de wedstrijd van de Ajax Vrouwen speelt Ajax 1 in de Johan Cruijff ArenA tegen het team van N.E.C. Ajax staat nu op de tweede plek in de Eredivisie, en N.E.C. op de tiende plek. Van de 83 eerdere competitiewedstrijden die de clubs tegen elkaar hebben gespeeld, won Ajax er 62. Ben jij bij deze wedstrijd op zondag 5 maart?

Zondag 19 maart: Ajax – Feyenoord 🏟️

Twee weken later, op zondag 19 maart, staat Ajax 1 weer in de Johan Cruijff ArenA, ditmaal tegen Feyenoord. Vandaag staat Ajax net onder Feyenoord in de stand van de Eredivisie, dus het kan erg spannend gaan worden tijdens deze wedstrijd! Heb jij tickets om deze klassieker te zien in de ArenA?

Restaurants in maart 🍴

Een dag naar de Johan Cruijff ArenA is niet compleet zonder een heerlijk diner. Bezoekers van de hoofdtribune van het stadion kunnen bij verschillende restaurants in de Johan Cruijff ArenA een tafel reserveren en voor de wedstrijd genieten van de heerlijkste culinaire creaties.

Klik op onderstaande button om de restaurants te bekijken en boek direct een tafel.

Tips and tricks ☑️

Nog tickets vinden voor Ajax? 🎫

Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen voor de wedstrijden van Ajax? Houd dan de Resale van Ajax in de gaten! Hier komen in de weken voor elke wedstrijd tickets beschikbaar van seizoenkaarthouders die niet meer naar de wedstrijden gaan. Klik op onderstaande button om naar de Ajax Resale te gaan.

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom evenementen in de Johan Cruijff ArenA 💚

Bij iedere wedstrijd of evenement in de Johan Cruijff ArenA nemen duizenden fans de auto naar het stadion. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere fans bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar het evenement? Op deze pagina lees je hoe jij je autorit kan aanbieden, of mee kan rijden met andere fans.

Meer nieuws 📰

Dit was de Allemaal in de ArenA van maart! Ga voor meer nieuws in en rondom de Johan Cruijff ArenA naar onze Nieuws & updates pagina.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer