Blog

Allemaal in de ArenA: februari

Allemaal in de ArenA: februari
Februari staat in het teken van de aankondiging van wereldartiest Beyoncé en thuiswedstrijden van Ajax. Op deze pagina vind je een overzicht van alle evenementen en updates vanuit de Johan Cruijff ArenA in februari, zo ben jij weer helemaal up-to-date.

Aankondiging Beyoncé 🎤

We beginnen de maand februari met een hele bijzondere aankondiging: Beyoncé komt op 7 juni 2023 naar de Johan Cruijff ArenA met haar Renaissance World Tour! De Amerikaanse zangeres bracht afgelopen zomer haar album Renaissance uit, wat geliefd werd ontvangen door fans en critici. Beyoncé stond voor het laatst in de ArenA in juni 2018, samen met Jay-Z. Met haar altijd iconische optredens belooft het een onvergetelijke show te worden!

Tickets voor dit concert gaan in de verkoop op dinsdag 7 februari en zijn te kopen via Mojo.

19 JUN 2018 JAY Z BEYONCE OTR II

Zondag 12 februari: Ajax – RKC Waalwijk ⚽

In februari worden er drie wedstrijden gespeeld in slechts zeven dagen tijd. We beginnen met een wedstrijd van Ajax tegen RKC Waalwijk op 12 februari. De twee ploegen hebben al meer dan 50 keer tegenover elkaar gestaan in competities, waarvan Ajax verreweg de meeste wedstrijden won (76,9%). Momenteel staat Ajax op de 4e plek in de Eredivisie en RKC Waalwijk op de 10e plek. Ben jij erbij om Ajax aan te moedigen?

Donderdag 16 februari: Ajax – Union Berlin 🏆

Een halve week later speelt Ajax tegen Union Berlin tijdens de UEFA Europa League. Dit is de 8e play-off wedstrijd van de Europa League. Na deze wedstrijd is er een tweede wedstrijd tegen Union Berlin op 23 februari in het stadion van de Berlijnse ploeg. Deze twee wedstrijden samen zullen bepalen of Ajax door mag naar de volgende fase van de UEFA Europa League. De teams hebben slechts enkele keren tegen elkaar gespeeld, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden! Heb jij tickets gescoord?

Sunday 19 februari: Ajax – Sparta Rotterdam 🏟️

Drie dagen later zal Ajax tegen Sparta Rotterdam spelen in de Johan Cruijff ArenA. Ajax heeft in het verleden 121 keer tegenover Sparta gestaan in competitiewedstrijden. Hiervan werd bijna 60% van gewonnen door Ajax. Sparta staat momenteel slechts twee plaatsen onder Ajax in de Eredivisie. Deze wedstrijd kan dus erg van belang zijn! Zien we jou deze dag?

Voorjaarsvakantie 🌷

Vanaf zaterdag 25 februari is het voorjaarsvakantie in Noord-Holland! En wat is nou leuker dan het doen van een Stadiontour in de Johan Cruijff ArenA tijdens dit weekje vrij? Neem je vrienden en familie mee voor een onvergetelijke dag in het stadion van Amsterdam. Stel zelf je tour samen met een Guided Tour, Audio Tour of VIP Tour. Of boek een speciale Kids Tour voor de kleintjes! Deze vinden plaats op 25 en 26 februari, 1 en 3 maart.

Bekijk alle mogelijkheden voor de Stadiontours en het boeken van deze ervaring via onderstaande button.

PS. Benieuwd wanneer alle andere provincies voorjaarsvakantie hebben? Check het hier!

Tips en tricks ☑️

Nog tickets vinden? 🎫

Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen voor de wedstrijden van Ajax? Hou dan de Resale van Ajax in de gaten! Hier komen in de weken voor elke wedstrijd tickets beschikbaar van seizoenkaarthouders die niet meer naar de wedstrijden kunnen komen. Zo maken ze andere mensen weer blij! Klik op onderstaande button om naar de Ajax Resale te gaan.

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom evenementen in de Johan Cruijff ArenA 💚

Bij iedere wedstrijd of evenement in de Johan Cruijff ArenA nemen duizenden fans de auto naar het stadion. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere fans bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar het evenement? Op deze pagina lees je hoe jij je autorit kan aanbieden, of mee kan rijden met andere fans.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer