Blog

Allemaal in de ArenA: april

Allemaal in de ArenA: april
De maand april is gestart met de Cruyff Legacy 14K, Ajax speelt twee thuiswedstrijden en het eerste concertweekend in de Johan Cruijff ArenA van 2023 vindt plaats. Op deze pagina vind je alle informatie rondom de evenementen in april. Scoor snel jouw tickets of reserveer een plekje in één van onze restaurants voorafgaand aan een evenement.

Zondag 2 april: Cruyff legacy 14K 🏃🏻

Op zondag 2 april startte de Cruyff Legacy 14K. Een hardloopevent georganiseerd door de Cruyff Foundation waarbij geld wordt opgehaald en bewustzijn wordt gecreëerd voor het feit dat sporten helaas niet voor alle kinderen en jongeren vanzelfsprekend is. Benieuwd hoe deze dag verliep? Check het op ons Instagram-kanaal via onderstaande button!

Zondag 9 april: Ajax – Fortuna Sittard ⚽

De eerste wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff ArenA in april vindt plaats op zondag 9 april. In het verleden hebben Ajax en Fortuna Sittard 47 keer tegen elkaar gespeeld en Ajax won 37 van deze wedstrijden. Op het moment staat Ajax op de tweede plek in de Eredivisie en Fortuna Sittard op de twaalfde plek. Heb jij tickets voor deze wedstrijd gescoord?

Zondag 16 april: Ajax – FC Emmen 🏟️

Een week later, op 16 april, is het tijd voor de tweede wedstrijd van Ajax in de Johan Cruijff ArenA, dit keer tegen FC Emmen. De twee clubs hebben slechts enkele keren tegen elkaar gespeeld: deze wedstrijd wordt de tiende wedstrijd. Van de negen gespeelde wedstrijden won Ajax acht keer. Wie juicht Ajax naar nog een overwinning?

Donderdag 27 en zaterdag 29 april: Metallica 🎸

Het laatste weekend van april vindt het allereerste concertweekend van 2023 plaats. De Amerikaanse metalband Metallica, die eerder in 2019 in de Johan Cruijff ArenA stond, staat op 27 en 29 april opnieuw op het podium van ons stadion. Tijdens dit weekend speelt de band op elke dag een andere setlist én bij beide shows zijn er andere voorprogramma’s! Voorafgaand aan de shows vinden er ook gratis optredens plaats van Another Now en Ramkot in de foyer van de Ziggo Dome.

Goed nieuws! Er zijn nog tickets verkrijgbaar. Meer informatie en tickets vind je via onderstaande button.

Tips and tricks ☑️

Nog tickets vinden voor Ajax? 🎫

Heb je nog geen tickets kunnen bemachtigen voor de wedstrijden van Ajax? Houd dan de Resale van Ajax in de gaten! Hier komen in de weken voor elke wedstrijd tickets beschikbaar van seizoenkaarthouders die niet meer naar de wedstrijden gaan. Klik op onderstaande button om naar de Ajax Resale te gaan.

Help mee met het reduceren van CO2-uitstoot rondom evenementen in de Johan Cruijff ArenA 💚

Bij iedere wedstrijd of evenement in de Johan Cruijff ArenA nemen duizenden fans de auto naar het stadion. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg en dat vinden wij zonde. Samen rijden is beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én veel gezelliger. Hoe leuk is het om andere fans bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar het evenement? Via onderstaande button lees je hoe jij je autorit kan aanbieden, of mee kan rijden met andere fans.

Meer nieuws 📰

Dit was de Allemaal in de ArenA van april! Ga voor meer nieuws in en rondom de Johan Cruijff ArenA naar onze Nieuws & updates pagina.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer