25 jaar ArenA

Win een van de 25 originele stadionstoelen

Win een van de 25 originele stadionstoelen
Van 14 augustus 2021 t/m 13 augustus 2022 vieren we samen met jullie ons 25-jarig bestaan. Een mijlpaal die we in februari opluisteren met een hele gave actie.

In navolging van Edwin van der Sar, directeur van Ajax en voormalig doelman van Ajax en het Nederlands elftal, kan iedereen deze maand zijn of haar mooiste herinnering aan 25 jaar ArenA delen. Voor de meest bijzondere verhalen ligt een uniek cadeau klaar: een originele stadionstoel uit de Johan Cruijff ArenA.

We hebben 25 unieke exemplaren klaarliggen, die tussen 1996 en 2017 alle mooie momenten in de ArenA hebben meegemaakt. En ook nog eens eentje die extra speciaal is, met een handtekening van Edwin van der Sar. Iedereen kan meedoen aan deze actie via johancruijffarena.nl/stadionstoel.

De herbestemming van de oude ArenA-stoelen is een prachtig voorbeeld hoe onze duurzame ambities samenkomen met onze maatschappelijke betrokkenheid. In plaats van de stoelen weg te gooien, zijn ze door Koninklijke Ahrend BV en de sociaal-maatschappelijke onderneming Presikhaaf Schoolmeubelen van een nieuw jasje voorzien. De opgewaardeerde stoelen werden vervolgens aan liefhebbers en fans verkocht. Voor elke verkochte stoel deed de Johan Cruijff ArenA een gift aan de Ajax Foundation, dat projecten voor kansarme jongeren in Amsterdam ondersteunt.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Dit speelt er nog meer