Op zaterdag 16 november speelt het Nederlands elftal tegen Hongarije in de Johan Cruijff ArenA. Deze wedsrijd is onderdeel van de UEFA Nations League.

Tickets

Tickets voor Nederland - Hongarije zijn vanaf nu te koop via onze website. Klik op onderstaande button om naar de webshop te gaan.

Groepsaanvragen

Met jouw collega's, voetbalteam, hele familie of vriendengroep naar Nederland - Hongarije? dat kan! Voor alle informatie omtrent groepsaanvragen van 10 tot 70 personen kun je contact opnemen met sales@johancruijffarena.nl.

Kom je binnenkort naar de Johan Cruijff ArenA en heb je een vraag over jouw bezoek? Hieronder staan de veelgestelde vragen met antwoorden over een bezoek aan het stadion.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden tussen de veelgestelde vragen of op een van de andere pagina’s? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag met jouw vragen over een bezoek aan de Johan Cruijff ArenA!

Neem contact met ons op
De Johan Cruijff ArenA heeft alles in huis om onze bezoekers een topdag te bezorgen. Lees hier alle praktische informatie zodat jouw bezoek vlekkeloos kan verlopen.
De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Binnenkort in de ArenA