Bruce Springsteen and The E Street Band keren terug naar de concertpodia met onder meer een Europese stadiontour. Op donderdag 25 mei en zaterdag 27 mei, 2023, komt de band naar de Johan Cruijff ArenA.

Terug na zes jaar

Het Europese deel van de tournee wordt vanaf februari voorafgegaan door een aantal concerten in Amerika. Na het afsluiten van het Europese deel begint een tweede deel in de VS in augustus.

Bruce Springsteen: “Na zes jaar kan ik niet wachten om volgend jaar onze fantastische en loyale fans weer te zien. En ik kijk ernaar uit om weer het podium te delen met de legendarische E Street Band. We zien je volgend jaar - en daarna!”

De geplande Europese concerten zijn in Barcelona, Dublin, Parijs, Ferrara, Rome, Amsterdam, Landgraaf, Zürich, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Kopenhagen, Hamburg, Wenen, München en Monza. Andere steden en shows in het VK en België worden op een later tijdstip aangekondigd.

Concertinformatie

Aanvang – 19.30 uur

Ticketprijzen – Vanaf € 84 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert gebeurt via Ticketmaster en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Wil je meer weten over het concert? Ga dan naar www.mojo.nl/brucespringsteen.

Huur een skybox

Beleef samen met jouw gezelschap een onvergetelijke avond in één van onze unieke skyboxen! Met 10/12 of 20 personen geniet je van de beste service, een persoonlijke host, de meest luxe hapjes en drankjes en natuurlijk het allerbeste uitzicht! Interesse? Klik op onderstaande knop.

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Binnenkort in de ArenA