Bruce Springsteen and The E Street Band keren terug naar de concertpodia met onder meer een Europese stadiontour. Op donderdag 25 mei komt de band naar de Johan Cruijff ArenA. De kaartverkoop start op donderdag 2 juni om 11.00 uur.

Het Europese deel van de tournee wordt vanaf februari voorafgegaan door een aantal concerten in Amerika. Na het afsluiten van het Europese deel begint een tweede deel in de VS in augustus.

Bruce Springsteen: “Na zes jaar kan ik niet wachten om volgend jaar onze fantastische en loyale fans weer te zien. En ik kijk ernaar uit om weer het podium te delen met de legendarische E Street Band. We zien je volgend jaar - en daarna!”

De geplande Europese concerten zijn in Barcelona, Dublin, Parijs, Ferrara, Rome, Amsterdam, Landgraaf, Zürich, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Kopenhagen, Hamburg, Wenen, München en Monza. Andere steden en shows in het VK en België worden op een later tijdstip aangekondigd.

Concertinformatie

25 mei, Johan Cruijff Arena, Amsterdam

Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf € 84 (incl. servicekosten)

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het concert start donderdag 2 juni om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Meer informatie

Meer info over dit concert vind je op: www.mojo.nl/brucespringsteen

De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Binnenkort in de ArenA