Beleef een unieke dag in het stadion

Van 14 tot 25 juni 2024 is de mooiste plek in de Johan Cruijff ArenA beschikbaar om jouw exclusieve evenement te organiseren. Omdat er geen voetbalveld ligt of podium staat, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van sporten, lekker borrelen tot dineren, alles kan!

Langsdelijn

Evenementen op maat

Het hart van het stadion is volledig naar jouw smaak in te delen. Zo kun je het omtoveren tot een sportveld, maar ook in de ultieme hospitality omgeving. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Onze eventspecialisten staan voor je klaar om jouw perfecte evenement te organiseren. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden

Voor welke activiteit kunnen we jou wakker maken?

Borrel & Bites
Geniet van een borrel met bites in het hart van de ArenA samen met jouw collega's, vrienden of ander besloten gezelschap. Herbeleef de mooiste wedstrijden of concerten in gedachten op deze heilige grond.

Borrelen kan al vanaf € 75,- per persoon (vanaf 100 personen).

Dineren
Proef de grootsheid en de sfeer van het stadion tijdens een goedverzorgd driegangendiner inclusief drank. Nodig een exclusief gezelschap uit, vier successen of geniet tijdens een uniek personeelsuitje.

Dineren kan al vanaf € 150,- per persoon (vanaf 50 personen).

Sportieve ochtend of middag
Voetballen, bootcampen of een HAKA workshop? Jouw sportieve feestje bestaat uit een complete setup, activiteiten met begeleiding en een cateringarrangement gedurende 4 uur (lunch of borrel):

Op basis van 200 personen met 5 activiteiten is de prijs vanaf € 125,- p.p. Kom je met meer of minder personen of wil je meer of minder activiteiten aanbieden? Dan passen we de prijs daar op aan.