Johan Cruijff ArenA

Thuisbasis van Ajax, het Nederlands elftal, legendarische concerten en inspirerende zakelijke events. De Johan Cruijff ArenA wil met innovaties, duurzame initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid het verschil maken binnen en buiten het stadion.

Ontdek de ArenA

Stadiontours

Heb je altijd al de Johan Cruijff ArenA willen bezoeken? Verken alle hoogtepunten van het stadion tijdens een tour.

Check welke tour het beste bij jou past!

Boek je tickets
De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Nieuws & updates

Ed Sheeran komt met zijn ‘+ - = ÷ x Tour’ 2022 naar de ArenA
Evenementen

Ed Sheeran komt met zijn ‘+ - = ÷ x Tour’ 2022 naar de ArenA

17 september 2021

Ed Sheeran heeft zijn eerste deel van zijn stadiontour ‘+ - = ÷ x Tour’ ( uitgesproken als ‘The Mathematics Tour’) aangekondigd, waarmee hij volgend jaar langs diverse stadions reist. Op donderdag 14 juli en vrijdag 15 juli geeft Ed Sheeran twee concerten in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze concerten start zaterdag 25 september om 11.00 uur via ticketmaster.nl.

Let op! Er zijn geen presales voor deze tour. Alle kaarten worden vanaf zaterdag 25 september 11.00 uur via Ticketmaster verkocht.

Lees verder
AMF op 16 oktober 2021 in de Johan Cruijff ArenA gaat niet door
Evenementen

AMF op 16 oktober 2021 in de Johan Cruijff ArenA gaat niet door

14 september 2021

Naar aanleiding van de door het kabinet bevestigde versoepelingen op 14 september, waarbij alleen ongeplaceerde evenementen met een maximale capaciteit van 75% tot 00.00 uur zijn toegestaan, heeft festivalorganisator ALDA besloten om AMF in de Johan Cruijff ArenA te cancelen. Het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event voldoet niet aan de eerdergenoemde voorwaarden waardoor het geen doorgang kan vinden op zaterdag 16 oktober, ondanks de versoepelingen. Het festival, dat zo goed als uitverkocht was, zou volgende maand ruim 40.000 festivalliefhebbers welkom heten in de Johan Cruijff ArenA met o.a. dj-sets Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Nicky Romero en Tiësto.

Lees verder
WK-KWALIFICATIEDUEL NEDERLAND - TURKIJE UITVERKOCHT
Evenementen

WK-KWALIFICATIEDUEL NEDERLAND - TURKIJE UITVERKOCHT

1 september 2021

Het Nederlands elftal treedt dinsdag 7 september in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA aan tegen Turkije. De laatste kaarten zijn inmiddels aan de man gebracht voor deze kwalificatiewedstrijd voor het WK 2022 in Qatar.

Lees verder