Johan Cruijff ArenA

Thuisbasis van Ajax, het Nederlands elftal, legendarische concerten en inspirerende zakelijke events. De Johan Cruijff ArenA wil met innovaties, duurzame initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid het verschil maken binnen en buiten het stadion.

Ontdek de ArenA

Stadiontours

Heb je altijd al de Johan Cruijff ArenA willen bezoeken? Verken alle hoogtepunten van het stadion tijdens een tour.

Check welke tour het beste bij jou past!

Boek je tickets
De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Nieuws & updates

Alle Oranjethuisduels in 2020 in Amsterdam
Evenementen

Alle Oranjethuisduels in 2020 in Amsterdam

3 juli 2020

Het Nederlands elftal speelt in 2020 zijn wedstrijden op eigen bodem in de Johan Cruijff ArenA. Dit jaar staan drie thuisduels in de Nations League op het programma en mogelijk nog twee oefeninterlands.
De ploeg van bondscoach Ronald Koeman trapt vrijdag 4 september in Amsterdam af tegen Polen. Drie dagen later – maandag 7 september – komt Italië naar de Johan Cruijff ArenA. Beide dagen is de aftrap om 20.45 uur. Zondag 15 november staat het laatste thuisduel van de UEFA Nations League gepland. De ontmoeting met Bosnië en Herzegovina begint om 18.00 uur.

Lees verder
Europese voetbalorganisaties lanceren open innovatieprogramma voor voetbal in Coronatijd
Smart Stadium

Europese voetbalorganisaties lanceren open innovatieprogramma voor voetbal in Coronatijd

1 juli 2020

Diverse Europese voetbalorganisaties, waaronder de UEFA, de KNVB, City Football Group, AFC Ajax en de Johan Cruijff ArenA, hebben de handen ineengeslagen om het voetbal aan te passen op de huidige coronapandemie. Nu een aantal competities is gestaakt, EURO2020 is uitgesteld en de competities in Engeland, Spanje, Italië en Duitsland het zonder publiek moeten stellen, roepen deze organisaties bedrijven op om met slimme innovaties het voetbal opnieuw uit te vinden in de coronatijd: hoe hou je de fans betrokken zonder dat ze het stadion mogen bezoeken? Hoe creëer je een veilige, aantrekkelijke omgeving voor fans, spelers en stadionpersoneel? Hoe kun je ervoor zorgen dat de jeugd en amateurs onbezorgd kunnen blijven voetballen?

Lees verder
Sensation 'Moment of Light' op 4 juli in de Johan Cruijff ArenA
Evenementen

Sensation 'Moment of Light' op 4 juli in de Johan Cruijff ArenA

25 juni 2020

De show staat in het teken van hoop en het leven vieren.

Lees verder