Johan Cruijff ArenA

Thuisbasis van Ajax, het Nederlands elftal, legendarische concerten en inspirerende zakelijke events. De Johan Cruijff ArenA wil met innovaties, duurzame initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid het verschil maken binnen en buiten het stadion.

Ontdek de ArenA

Stadiontours

Heb je altijd al de Johan Cruijff ArenA willen bezoeken? Verken alle hoogtepunten van het stadion tijdens een tour.

Check welke tour het beste bij jou past!

Boek je tickets
De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Nieuws & updates

Nederland kandidaat om de Nations League Finals 2021 te organiseren
Evenementen

Nederland kandidaat om de Nations League Finals 2021 te organiseren

24 september 2020

De KNVB heeft een officieel bid ingediend bij de UEFA om de Nations League Finals 2021 te organiseren. De speellocaties moeten de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam en de Rotterdamse Kuip gaan worden. Het bid bij de UEFA is tot stand gekomen in samenwerking met de gemeentes Amsterdam en Rotterdam, de Johan Cruijff ArenA, Stadion Feijenoord en met support van het ministerie van VWS. De Nations League Finals worden van 6 tot en met 10 oktober 2021 gehouden.

Lees verder
Beste innovatieve ideeën voor voetbal in coronatijd bekend
Smart Stadium

Beste innovatieve ideeën voor voetbal in coronatijd bekend

10 september 2020

Hoe kunnen we met innovaties het voetbal vooruit helpen in de coronatijd? Deze vraag stelde het Football Innovation Platform (dat bestaat uit o.a. KNVB, UEFA, City Football Group, Johan Cruijff ArenA en Ajax) aan alle vooruitstrevende bedrijven wereldwijd. Deze challenge getiteld ‘Reimagine Football’ leverde 329 inzendingen uit 38 verschillende landen op. Vandaag werden na een pitch de winnaars per thema bekendgemaakt.

Lees verder
“Wij zijn erbij! Jij ook?”
Evenementen

“Wij zijn erbij! Jij ook?”

10 september 2020

Deze zomer stonden 1000 vrijwilligers in de startblokken om aan de slag te gaan voor UEFA EURO 2020 in Amsterdam. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten en werd het EK met een jaar uitgesteld. Maar zoals Cruijff zou zeggen “Elk nadeel heb zijn voordeel”, want door deze verplaatsing maak je nog kans om erbij te zijn als vrijwilliger!

Lees verder