Johan Cruijff ArenA

Thuisbasis van Ajax, het Nederlands elftal, legendarische concerten en inspirerende zakelijke events. De Johan Cruijff ArenA wil met innovaties, duurzame initiatieven en maatschappelijke betrokkenheid het verschil maken binnen en buiten het stadion.

Ontdek de ArenA

Stadiontours

Heb je altijd al de Johan Cruijff ArenA willen bezoeken? Verken alle hoogtepunten van het stadion tijdens een tour.

Check welke tour het beste bij jou past!

Boek je tickets
De Johan Cruijff ArenA is altijd in beweging

Nieuws & updates

Samen met HR partner Randstad op zoek naar nieuwe stewards
Hospitality

Samen met HR partner Randstad op zoek naar nieuwe stewards

2 maart 2021

De Johan Cruijff ArenA heeft vertrouwen in de toekomst en gaat samen met HR partner Randstad op zoek naar nieuwe stewards. De Johan Cruijff ArenA en Randstad werken al ruim 20 jaar samen op het gebied van flex personeel en zetten met deze nieuwe wervingscampagne voor stewards een volgende stap in deze samenwerking.

Lees verder
COVID Buzzer van KPN getest bij Johan Cruijff ArenA Tour
Smart Stadium

COVID Buzzer van KPN getest bij Johan Cruijff ArenA Tour

26 februari 2021

Vóór de lockdown is de COVID Buzzer, de nieuwste innovatie van KPN, uitgebreid getest bij de Johan Cruijff ArenA Tour. Ook als de deuren van het stadion weer open gaan, zal de COVID Buzzer bijdragen aan een veilig tourbezoek in tijden van COVID-19. De buzzer is een apparaatje dat gaat trillen en knipperen als iemand binnen 1,5 meter afstand komt op basis van Ultra-Wideband technologie. Een innovatie die ook kan bijdragen aan het veilig bezoeken van wedstijden en concerten.

Lees verder
ArenA maakt bezoek gezonder en veiliger met slim cameraplatform S&ST
Smart Stadium

ArenA maakt bezoek gezonder en veiliger met slim cameraplatform S&ST

17 februari 2021

- De Johan Cruijff ArenA gaat innovatieve videoanalyse gebruiken om onder meer de bezoekersstromen te verbeteren, het parkeergebruik te optimaliseren en fans een anonieme manier te bieden om feedback te geven over hun stadionervaring.
- Het Security & Safety Things IoT-platform voor slimme camera's wordt geïntegreerd in de operationele software van de ArenA om belangrijke inzichten te verschaffen in de stadionoperatie en lopende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, vooral nuttig sinds de pandemie.
- Het partnerschap zal een potentieel model bieden voor andere organisaties die technologische oplossingen willen inzetten voor een veilige heropening

Lees verder