Word steward in de Johan Cruijff ArenA

Werken in het huis van Ajax tijdens de tofste evenementen, dat kan als steward in de Johan Cruijff ArenA. Elke maand werk je tijdens 2 tot 5 evenementen, waaronder thuiswedstrijden van Ajax en het Nederlands elftal. Je bent het gezicht van het stadion en zorgt voor de beste service en gastvrijheid voor onze bezoekers. Je bent oplettend, houdt toezicht en stapt moeiteloos op bezoekers af om hulp te bieden. Kom jij het huis van Ajax bewaken?

Ook al ben je met vijftigduizend man, het voelt toch als een familie

— Yemi, ArenA Steward

Wij bieden jou:

Onderdeel zijn van Ajax. Daarnaast staat werken aan je persoonlijke ontwikkeling centraal in de functie van Steward. Je werkt aan overtuigingskracht, overwicht, werken in een team, klant- en servicegericht denken en de-escalerend handelen. Dankzij het parttime werk en evenementen in het weekend houd je genoeg tijd voor andere dingen. Als steward investeer jij in jezelf. Wij bieden jou:

  • Een unieke en leerzame bijbaan in een dynamische omgeving;
  • Onderdeel zijn van Ajax in een topteam van stewards;
  • Parttime werk voor 10 - 20 uur per maand in het mooiste stadion van Nederland;
  • Een brutoloon tussen de €11,50 - 12,50 per uur;
  • Een KNVB-certificaat en €100,- bonus na het behalen van onze interne stewardopleiding.

Wat ga je doen?

Je begint met het halen van onze interne stewardopleiding (circa 15 uur). Hiermee start je met bouwen aan je persoonlijke ontwikkeling. Na afronding krijg je €100,- bonus een officieel KNVB-certificaat. Tijdens de opleiding word je begeleid van begin tot eind, zodat je weet wat je te wachten staat.

Vervolgens ga jij het stadion in tijdens wedstrijden van Ajax! Je levert een bijdrage aan de beleving van de supporters, maakt proactief praatjes met hen en past de theorie toe in de praktijk. Verder ga je:

  • Bezoekers de ultieme, gastvrije stadion ervaring bezorgen;
  • De veiligheid van bezoekers bewaren;
  • Bezoekers aanspreken op ongewenst gedrag.