Stadiontour vanaf 1 juni weer van start

De Johan Cruijff ArenA gaat vanaf 1 juni 2020 weer open voor rondleidingen door het stadion. De ArenA tour zal voldoen aan alle door de overheid gestelde maatregelen, de gezondheid en veiligheid van bezoekers en medewerkers staan daarbij voorop. Ajax middenvelder Donny van de Beek bracht vanwege de aanstaande heropening van het stadion onlangs een bezoek aan de ArenA.

‘De Johan Cruijff ArenA betekent super veel voor mij, ik heb hier al zoveel mooie momenten meegemaakt. Mooie wedstrijden ,zowel nationaal als internationaal,’ aldus van de Beek. ‘Ik heb altijd een magisch gevoel als ik hier het veld oploop. Fantastische sfeer, de fans die je luid hoort. Die energie voel je weer terug als de wedstrijd begint. Het scoren, het juichen met je teamgenoten, het juichen met de fans, dat went nooit’.

Op basis van de gestelde richtlijnen zal tijdens een rondleiding door de ArenA onder andere worden gezorgd voor 1,5 meter afstand en worden er diverse hygiëne maatregelen genomen. Verder wordt iedereen geacht om 24 uur voor aanvang een ticket te kopen via www.johancruijffarena.nl. Om te voldoen aan de 1,5 meter afstand zullen gezelschappen onder anderen gescheiden naar binnen gaan en is de gehele route van de tour éénrichtingsverkeer.

Voor fans die de ArenA, het huis van Ajax, de laatste maanden hebben moeten missen dé kans om alle hoogtepunten van het stadion, inclusief de kleedkamers, de spelerstunnel, de dug-outs en de Ajax Gallery of Fame te ervaren.

De ArenA Tours zijn vanaf nu te boeken en vinden vanaf 1 juni 2020 in het weekend tussen 10.00 en 17.00 uur en doordeweeks om 11.00, 13.00 en 15.00 uur plaats.

Boek hier jouw stadiontour!