Medewerker bedrijfsbureau (40 uur)

Het Facilitair Bedrijf van de Johan Cruijff ArenA is verantwoordelijk voor de realisatie van ‘state of the art’ stadionfaciliteiten en professionele facilitaire ondersteuning ten gunste van een unieke bezoekersbeleving, veiligheid en klanttevredenheid. De Johan Cruijff ArenA verhuurt tevens ruimtes binnen het stadion aan derden en belast diverse kosten door aan die huurders. Denk hierbij aan kantoren, cateringkiosken en magazijnen. De afdeling ‘Bedrijfsbureau’ is hierbij de spin in het web. We zijn op zoek naar een collega die ons team kan versterken.

Doel van de functie

Het Bedrijfsbureau zorgt voor de doorbelasting van kosten aan huurders en aan evenement-organisatoren. Inzicht in, en transparantie van, gemaakte afspraken alsmede van kosten en opbrengsten zijn daarbij van essentieel belang. Je bent verantwoordelijk voor het periodiek opleveren van managementinformatie en stuurinformatie van de facilitaire organisatie. Je hebt een signalerende rol in het bewaken van de doelstellingen en neemt initiatief tot het aandragen van een passende oplossing. Op basis van financiële gegevens en andere data adviseer je collega’s en management proactief. Je ondersteunt bij het continu verbeteren van werkprocessen in zowel de facilitaire organisatie als in de evenementenorganisatie om te komen tot (betere) stuurinformatie. De vraag van collega’s en huurders staat daarbij centraal.


Kerntaken en verantwoordelijkheden

·         Je formaliseert afspraken met huurders en verzorgt mutaties in het huur- en serviceregister.
·         Je calculeert de huur- en servicekosten, maakt deze gereed voor facturatie en verzorgt de eindafrekening.
·         Je verzamelt, registreert en analyseert informatie m.b.t. kosten en opbrengsten.
·         Je helpt collega’s en management met het onderbouwen van vraagstukken en besluiten. 
·         Je verzorgt periodieke rapportages met managementinformatie en stuurinformatie.
·         Je signaleert knelpunten en helpt bij het verbeteren van werkprocessen en systemen.
- Je beschrijft werkprocessen in zowel de facilitaire organisatie als de evenementenorganisatie en helpt bij het digitaliseren hiervan.

wij zoeken

De Johan Cruijff ArenA heeft de ambitie om met behulp van data een output gestuurde organisatie te worden. Dat is geen makkelijke opdracht. Ook het bedrijfsbureau is volop in ontwikkeling. We zoeken iemand die ons kan helpen en die flexibel is als gaandeweg de gekozen route wijzigt. Je bent toe aan de tweede stap in je carrière en hebt bij voorkeur kennis van facilitaire en/of evenementprocessen.

Wij zoeken iemand die goed in ons team past. Het is daarom belangrijk dat jij nauwkeurig, positief, flexibel, een teamspeler en een aanpakker bent. Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren en weet waar nodig draagvlak te creëren en te motiveren. Je overziet je verantwoordelijkheden en het werk dat gedaan moet worden, doorziet het gehele proces en weet hierin structuur aan te brengen. Je draagt oplossingen aan en bent in staat om verbeterslagen door te voeren. Je bent goed met cijfers, analytisch en resultaatgericht.

Wij vragen

Opleidingsniveau: Je hebt een HBO opleiding afgerond in een bedrijfskundige of financiële richting.
Talenkennis: Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden

Een afwisselende baan in een dynamische organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan een korte motivatie met CV via e-mail naar solliciteren@johancruijffarena.nl ter attentie van Sandra van Kooten (Manager HR).

Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Meindert Slagt (Manager Bedrijfsbureau) via telefoonnummer 020-311 1329.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.