Honeywell Benelux Technology day 2018

Gisteren organiseerde Honeywell Building Solutions in de Johan Cruijff ArenA de Benelux Technology Day. De IoT-evolutie verandert gebouwen in slimme, interactieve en verbonden werkplekken. Tijdens de Honeywell Benelux Technology Day kregen bezoekers de mogelijkheid om zich te verdiepen in de laatste trends op dit gebied.

Door middel van lezingen van experts en live technische demonstraties vormden aanwezigen een goed beeld van hoe hun bedrijf kan profiteren van het implementeren van de nieuwste technologieën. Tijdens het diner was er de mogelijkheid om ervaringen en kennis uit te wisselen met medegebruikers en experts uit het vakgebied.

“De Johan Cruijff Arena werkt met Honeywell samen in de Amsterdam Innovation ArenA aan het slimmer maken van ons multifunctionele stadion. De IoT oplossingen van Honeywell dragen bij aan het stadion van de toekomst en zorgen er mede voor dat de ArenA vooroploopt als één van de meest innovatieve stadions ter wereld.” Aldus Henk van Raan, Chief Innovation Officer / Director Facility Management bij Johan Cruijff ArenA.

Honeywell Building Solutions creëert producten, software en technologieën die wereldwijd in meer dan 10 miljoen gebouwen worden gebruikt. Eigenaren en gebruikers van commerciële gebouwen gebruiken deze technologieën om te garanderen dat hun faciliteiten veilig, energiezuinig, duurzaam en productief zijn. Bezoek voor meer nieuws en informatie http://www.honeywell.com/newsroom.