Gratis ArenA tour voor Johan op verjaardag Cruijff

Johans krijgen op 25 april 2019, de verjaardag van Johan Cruijff, tussen 15.00 en 17.00 uur een gratis rondleiding door de Johan Cruijff ArenA. Het stadion viert dat het op die dag exact een jaar geleden de naam van de onvergetelijke voetbalheld kreeg.

We zijn wel strikt: alleen Johans of Johannessen mogen gratis naar binnen met één gast. Vooraf aanmelden met de volledige naam en geboortedatum via johan@johancruijffarena.nl is verplicht en kan t/m vrijdag 19 april. Met een identiteitsbewijs moet op 25 april kunnen worden aangetoond dat de voornaam Johan of Johannes is.

Met de naamswijziging van afgelopen jaar is Johan Cruijff in naam en beeld het afgelopen jaar overal deel geworden van het stadion. Voor veel mensen was Johan Cruijff de beste voetballer ter wereld. Uniek en visionair, een speler die de basis heeft gelegd voor het typische Nederlandse voetbal en een icoon van de stad Amsterdam. De ArenA is trots zijn naam te mogen dragen.

PS: Heet je Johanna, dan ben je ook van harte welkom en gelden dezelfde regels als bovenstaand.

PS 2:
Beste Johan/Johanna,

Het Parool maakt in de aanloop naar de verjaardag van Cruijff en de rondleiding in de ArenA een artikel over mensen die naar Johan Cruijff zijn vernoemd. Het gaat om een interview, het liefst met de ouder die je deze naam wilde geven, en een foto. Mocht je hieraan mee willen doen, stuur dan een mail naar j.vangool@parool.nl met je volledige naam, leeftijd en telefoonnummer!