Cruijff mozaïek van 1.500 Johans en Johanna’s

Download hier het Johan mozaïek
DOWNLOAD (17.192 kb)Ruim 1.500 Johans, Johannessen en Johanna’s zijn vereeuwigd om samen een foto van Johan Cruijff in mozaïek te vormen. Zij gingen op 25 april op de foto in de Johan Cruijff ArenA waar ze een gratis rondleiding kregen ter ere van de verjaardag van Cruijff en de naamswijziging van het stadion een jaar geleden. In totaal bezochten die dag ruim 5.000 mensen, waaronder 2.500 Johan’s, Johannessen en Johanna’s, de ArenA.

Vanwege het enorm aantal aanmeldingen besloot het stadion de tijden voor de gratis rondleiding te verruimen: Johans en Johanna’s die zich hadden aangemeld waren de hele dag welkom. Zij bezochten alle hoogtepunten van de ArenA waaronder de Cruijff wand en borstbeeld, de dugout, de kleedkamer van Ajax en de Hall of Fame.


Johan Cruijff ArenA

De Johan Cruijff ArenA is hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor zowel grootschalige, nationale en internationale muziek- en dance-events als bijeenkomsten in (vooral) het zakelijke segment. Deze activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met diverse partners. Hoogwaardige dienstverlening, state-of-the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving vormen de belangrijkste strategische pijlers.

De Johan Cruijff ArenA is een van de duurzaamste stadions ter wereld en wordt internationaal beschouwd als rolmodel voor moderne stadionbouw en -exploitatie. Het Amsterdam Innovation Arena fungeert als living lab voor innovatieve concepten voor stadionmanagement en event experience.