Solliciteer nu als commentator tijdens EURO2020!

Let op: deze vacature is gedeeld en loopt via Café Football

·Ligt jouw passie bij voetbal?
·Denk jij dat je geschikt bent als voetbalcommentator?
·Wil jij commentaar geven tijdens UEFA EURO 2020 en mogelijk ook de toekomstige wedstrijden in Amsterdam?


The Centre for Acces to Football werkt samen met de UEFA om elke wedstrijd van EURO2020 van beschrijvend audio commentaar te voorzien.


In samenwerking met expert trainer van Alan March Sport Ltd., organiseert CAFE een tweedaagse cursus in de UEFA EURO 2020 speelsteden. Wij nodigen iedereen uit vandaag nog te solliciteren, wanneer je passie hebt voor voetbal en bij dit evenement betrokken wilt zijn.

Ervaring met het geven van commentaar is geen vereiste en je hoeft de Engelse taal niet te beheersen.

Op beide dagen van de training moet je beschikbaar zijn om naar Amsterdam te komen. Wanneer jij uitgekozen wordt is het natuurlijk ook van belang dat jij op die data beschikbaar bent. De cursus vindt plaats op 8 en 9 februari 2020 in de Johan Cruijff ArenA.

Wil jij deelnemen aan de cursus? Stuur dan je naam, leeftijd en contactgegevens door en stuur een audio opname door van 30 seconde waarin jij commentaar geeft bij je favoriete goal, naar info@alanmarchsport.com. Zorg er ook voor dat het onderwerp van je mail AMSTERDAM is.

De sluitingsdatum voor aanmelding is op donderdag 30 januari 2020. Kort daarna laten wij weten of je in aanmerking komt voor de cursus. Aanmelding graag in het Engels sturen.

Na de cursus krijg je een paar korte opdrachten als ‘huiswerk’ om je commentaar skills verder te ontwikkelen. Twee stagiairs zullen dan uitgekozen worden om commentaar te geven tijdens de UEFA EURO 2020 wedstrijden in Amsterdam.

Mocht je vragen hebben, stuur dan de CAFE Media and Communications Manager Michael Rice een mail naar michael@cafefootball.eu. Wij zijn benieuwd naar jullie sollicitaties.