(Meewerk) Stage ArenA Stadiontours M/V (40 uur)


We are hiring!

Wij zoeken per direct enthousiaste Stagiair(e)s voor onze ArenA Stadiontours (voor minimaal 12 weken). Heb jij grote voetbalkennis, liefde voor Ajax, spreek je leuk Engels en zoek je een unieke stageplek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken in de Johan Cruijff ArenA betekent werken in een bijzondere omgeving die voortdurend in beweging is en aan verandering onderhevig. De Johan Cruijff ArenA is een levendig bedrijf waarin de ene uitdaging de voorgaande opvolgt. Het stadion is een "State of the Art" multifunctioneel megatheater van internationale allure.

Voor onze afdeling ArenA Stadiontours zijn wij op zoek naar enthousiaste stagiaire-gidsen die het liefst de hele dag vrolijk willen praten over voetbal, Ajax en vele leuke ArenA-weetjes. Als gids ben jij het visitekaartje van onze Stadiontours én ons stadion!

Doel van de functie

ArenA Stadiontours is de verzamelnaam voor alle rondleidingen die in de Johan Cruijff ArenA worden aangeboden. Dagelijks organiseren wij minimaal 8 reguliere Stadiontours voor de vele internationale (met name Engelse, Spaanse en Italiaanse) toeristen die tijdens een bezoek aan Amsterdam ook het ‘Ajax Stadion’ willen bewonderen. Naast de reguliere Stadiontours organiseren wij ook verschillende Tours voor groepen, voetbalverenigingen en scholen. Ook is de ArenA Kidstour een enorm populair tour-product voor kinderen van 5-12 jaar.

Kerntaken en verantwoordelijkheden

Op de afdeling Stadiontours ben je er als stagiaire-gids verantwoordelijk voor om onze bezoekers een onvergetelijke tour te laten beleven, door ze o.a. alle ins & outs over het stadion en Ajax te vertellen. Naast het geven van rondleidingen, ondersteun je ook het reserverings-team dmv het uitvoeren van enkele administratieve taken en creëer je hiermee een volledige all-round stage.

Wij zoeken stagiaires die communicatief sterk zijn in zowel Nederlands als Engels en ‘feeling’ hebben met Ajax en de Johan Cruijff ArenA. Wij verwachten van jou een verzorgde en positieve uitstraling die zorgt voor nog meer tevreden tour-bezoekers.

Gedragskenmerken

• Een stagiaire die een opleiding volgt in de facilitaire, recreatieve of toeristische sector niveau 3 of 4, beroeps-opleidende leerweg (BOL)
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands & Engels
• Affiniteit met Ajax en voetbal in het algemeen
• Proactief met een hands-on mentaliteit
• Enthousiaste instelling (jij als gids ‘maakt’ de tour)
• Stressbestendig

Wij bieden

Een afwisselende stage in een dynamische & internationale organisatie.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie met CV (o.v.v. Stage Stadiontours) via e-mail naar tour@johancruijffarena.nl ter attentie van Roy Diepeveen.