Skylounge

Een Skylounge biedt u de ideale ontmoetingsplek om werk en privé te combineren. Op werkdagen heeft u een comfortabele ruimte voor vergaderingen en business meetings. Bij voetbalwedstrijden en concerten biedt u uw relaties een adembenemende VIP-plaats.

EEN UNIEK VISITEKAARTJE

Richt uw Skylounge geheel naar eigen wens in en creëer de ideale ontmoetingsplek. U geniet de luxe van een eigen hostess die zorgt voor een drankarrangement, borrelgarnituur of diner. Daarnaast krijgt u ook parkeerplaatsen toegewezen. Een Skylounge kunt u voor minimaal een jaar huren, maar ook per evenement. Als huurder heeft u het exclusieve recht op het kopen van toegangskaarten voor alle openbare evenementen.


NETWERKEN IN CAFÉ JOHAN

We hebben 6 Skyrooms samengevoegd tot het Amsterdamse Café Johan. Hier zijn ondernemers, hun zakenrelaties en vrienden welkom. Een kroeg voor liefhebbers van Ajax, vriendschap én Amsterdamse gezelligheid. Geniet van het adembenemende uitzicht op het heilige gras waar de mooiste voetbalmomenten plaatsvonden. Een arrangement voor Café Johan is inclusief drank, diner en entertainment.