Duurzaam vergaderen

Wij halen alles uit de kast om uw evenement uniek te maken. Het culinair, de presentatie en de aankleding brengen een evenement naar een hoger niveau. Onze cateraar Maison van den Boer verrast u niet alleen met heerlijke, pure en verse producten, maar ook met een eigenzinnige presentatie en unieke ‘look’ en ‘feel’, want eten doet u in eerste instantie met uw ogen. Van Maison van den Boer mag u alles verwachten!


Duurzaam vergaderen

Welkom

Wij verwelkomen u graag met:Biologische koffie of thee | Diverse watertaps met verschillende smaken zoals: munt, citroen & limoen | Home made energy bar met chocolade, nootjes en gedroogde vruchten

Vergadering

Tijdens de vergadering verzorgen wij:Mineraalwater voor de spreker(s) | Gezond snoep | snoep van gedroogd fruit. Niks meer, niks minder!

Pauze

Een pauze maakt u productiever en laadt de accu weer op. Om daarbij te helpen serveren wij:Biologische koffie of thee |  ‘Tap uw eigen water’ Onze watertappen zijn gevuld met smaken als: munt, citroen & limoen | Gezonde fruitprikker met fruit van het seizoen

IETS EXTRA’S?

Mocht u de dag nog willen afsluiten met een hapje en een drankje of een heerlijke lunch? Dan kunt u altijd het arrangement uitbreiden in overleg.

4 uur vanaf 18,50 p.p.Wij zijn duurzaam

20 tot 35% van de milieubelasting en uitstoot van broeikasgassen komt door de productie en consumptie van voedingsmiddelen. Om die reden hechten wij veel waarde aan een goede afkomst van onze producten en het beperken van de zogenaamde ‘foodmiles’ door lokale biologische leveranciers te gebruiken. Ons assortiment bezit vele keurmerken zoals het MSC vis keurmerk, MRIJ rundvlees keurmerk en Fairtrade keurmerk. Ook is Maison van den Boer in het bezit van het internationale keurmerk ‘Green Key’ dat wordt gebruikt in de toerisme- en recreatiebranche.