Dutch Cuisine/Sit down

Wij halen alles uit de kast om uw evenement uniek te maken. Het culinair, de presentatie en de aankleding brengen een evenement naar een hoger niveau. Onze cateraar Maison van den Boer verrast u niet alleen met heerlijke, pure en verse producten, maar ook met een eigenzinnige presentatie en unieke ‘look’ en ‘feel’, want eten doet u in eerste instantie met uw ogen. Van Maison van den Boer mag u alles verwachten! Graag verwelkomen we u voor een 3-gangen diner in de Amsterdam ArenA. De ideale locatie voor een sitdown diner.


Dutch Cuisine

EEN WARM WELKOM

Graag serveren wij onze Dutch Cuisine. Waarom Dutch Cuisine? Omdat we duurzamer, lekker en gezond eten gemakkelijker en aantrekkelijker willen maken, omdat onze rijke Nederlandse eetcultuur een herwaardering verdient, omdat Dutch Cuisine als verbindende schakel de verduurzaming van de voedselconsumptie kan versnellen én omdat het goed is voor onze economie en voor de planeet. Eén van de belangrijkste principes van Dutch Cuisine is dat er wordt uitgegaan van 80% groente en 20% vlees/vis met volop aandacht voor lokale, Hollandse seizoen producten, waar mogelijk van kop tot staart.

DRANKEN

Wij verwelkomen u graag met ons Hollandse dranken assortiment. U kunt genieten van:
Heineken tapbier | Biologische Norton wijnen | Frisdranken & mineraalwater

VOORGERECHT

Geroosterde bloemkool met Beluga linzen, in z’n eigen vet gekonfijte ganzenbout, een van fijne groene linzen gemaakte ragout, schuim van eekhoorntjesbrood en zeekraal

HOOFDGERECHT

Gratin van parelgort, geweld in tijm-melk, met kalfssucade, pastinaak, schorseneren en Hollands kaasschuim
*Aangezien wij met seizoensproducten werken,  is dit een voorbeeld menu van wat wij kunnen bieden.

DESSERT

Omgekeerd gebakken taartje met Hollandse appels, karamel, vanilleijs en gebruneerde amandel

AFSLUITING

Om de avond af te sluiten bieden we graag nog een kopje biologische koffie of thee aan met één van onze home made zoetigheden.

2 uur vanaf 72,50 p.p.DIEETWENSEN

Uiterlijk 7 dagen voorafgaand aan de projectdatum vernemen graag van u of onze koks rekening moeten houden met dieetwensen. Vooral bij kritische diëten is het essentieel dat de naam van de gast bij ons bekend is. Dat kan misverstanden op de dag van uitvoer voorkomen.


Wij zijn duurzaam

20 tot 35% van de milieubelasting en uitstoot van broeikasgassen komt door de productie en consumptie van voedingsmiddelen. Om die reden hechten wij veel waarde aan een goede afkomst van onze producten en het beperken van de zogenaamde ‘foodmiles’ door lokale biologische leveranciers te gebruiken. Ons assortiment bezit vele keurmerken zoals het MSC vis keurmerk, MRIJ rundvlees keurmerk en Fairtrade keurmerk. Ook is Maison van den Boer in het bezit van het internationale keurmerk ‘Green Key’ dat wordt gebruikt in de toerisme- en recreatiebranche.