Kruip in de huid van een echte Ajaxied

Ontdek in ruim een uur tijd alle highlights van de Johan Cruijff ArenA. Tijdens de tour wordt je begeleid door een van onze enthousiaste gidsen die je alles over stadion en de sterspelers kunnen vertellen. Maak een Selfie in de Ajax kleedkamer en ervaar hoe het is om de pers te woord te staan in de perskamer van Ajax. Via de catacomben loop je naar de dug-out en sta je oog in oog met de gigantische grasmat van de Johan Cruijff ArenA. Ook bezoek je de schatkamer van Ajax; de Gallery of Fame, waar alle bekers, prijzen en mooie Ajax historie te bewonderen zijn.

GOED OM TE WETEN
  • Koop je ticket online met korting via onze webshop en reserveer daarmee je gewenste dag en tijdstip.
  • De Ajax Kleedkamer is helaas niet toegankelijk op trainings- en wedstrijddagen.
  • Op Ajax trainingsdagen gelden er aangepaste vertrektijden en op wedstrijddagen is de Gallery of Fame minder toegankelijk.
  • Ben je een rolstoelgebruiker? Laat het ons weten bij je reservering. Rolstoelgebruikers volgen een aparte route vanwege de vele trappen in het stadion.

Klik hier voor het wedstrijdprogramma van Ajax
Amsterdam op haar Best!

Combineer de Stadiontour met een canal rondvaart verzorgt door Stromma, die je door de Amsterdamse grachten en langs grachtenpanden uit de Gouden Eeuw vaart. Tijdens deze rondvaart ontdek je de Westerkerk, vaar je langs het Anne Frankhuis en beleef je alle hoogtepunten van de stad. De rondvaart vertrekt tegenover het Centraal Station.

Maak nu gebruik van het voordelige combi-tarief en beleef Amsterdam op haar best!Prijzen Stadiontour Combi Canal Rondvaart

Combi Stadiontour + Canal Rondvaart:
Volwassenen € 29,00
Kids (5 t/m 12 jaar) € 16,75
Reserveren online via ArenA Webshop of via ArenA Stadiontours: 020-311 1336.

TIJDEN STADIONTOUR

Vertrek hoofdingang E

Hele jaar door (m.u.v. wedstrijden en evenementen) 10:00 10:30 11:15 12:00 12:45 13:30 14:30 15:30 16:30
Schoolvakanties Vanaf 10:00 iedere 20 minuten tot 16:50