Met de klas op pad door de ArenA

In een actieve tour van ongeveer 75 minuten lopen de leerlingen samen door de catacomben van het stadion. Als echte sterspelers lopen de leerlingen naar de dug-out en proeven de sfeer op de grasmat van de ArenA. De klas neemt een selfie in de Ajax kleedkamer en in de perskamer kunnen de kinderen plaats nemen op de stoel van de Ajax coach.

Goed om te weten
  • De Ajax kleedkamer is helaas niet toegankelijk op trainings- en wedstrijddagen.
  • Op Ajax trainingsdagen gelden er aangepaste vertrektijden en op wedstrijddagen is de Gallery of Fame minder toegankelijk
  • De ArenA Schooltour is er in het Nederlands en Engels. Het minimum aantal leerlingen is 20.
  • Zijn er rolstoelgebruikers in de klas? Laat het ons weten bij de reservering. Rolstoelgebruikers volgen een aparte route vanwege de vele trappen in het stadion.
  • Je dient minimaal twee weken voor de gewenste tourdatum te boeken via E-mail.

Klik hier voor het wedstrijdprogramma van Ajax


Combineer de tour met Madame Tussauds

De ArenA tour uitbreiden met een leuke stadsattractie? De ArenA Schooltour is goed te combineren met het wassenbeelden museum Madame Tussauds, waar de leerlingen oog in oog staan met 's werelds grootste sterren. Strike a pose met Madonna, ga op de foto met Justin Bieber of daag Messi uit voor een spannend duel. Het kan allemaal bij Madame Tussauds, maar vergeet niet je camera mee te nemen!

PRIJZEN SCHOOLTOUR PER PERSOON
Leerling Docent
ArenA Schooltour € 9,50 Bij min. 20 leerlingen = docent gratis
Combi Schooltour + Madame Tussauds € 16,50 € 9,50TIJDEN ARENA GROEPSTOUR

Vertrek vanaf Hoofdingang E

Op aanvraag tussen 9.00 en 18.00 uur