actieve tour met een potje voetbal!

De Kidstour is een actieve tour voor jongens en meisjes van 5 t/m 12 jaar en is ideaal voor kinderfeestjes. In 2 uur tijd gaan de kids op pad door de Johan Cruijff ArenA met een enthousiaste gids en komen langs alle highlights van het stadion. Via de spelerstunnel lopen de kinderen naar de dug-outs en staan langs het veld van de ArenA. Vervolgens mag er in de Ajax kleedkamer* gezeten worden op de echte spelersstoelen en in de perskamer mogen ze zich als de trainer van hun voetbalhelden wanen en een persconferentie nabootsen. Hoogtepunt is een wedstrijdje voetballen naast het hoofdveld! In de Gallery of Fame zijn de belangrijkste bekers en filmpjes te zien van de mooiste Ajaxmomenten uit de rijke geschiedenis van de beste club van Nederland.Feestelijk afsluiten

In het FEBO Boulevard restaurant kunnen de kinderen genieten van een kindermenu met daarin een portie frites, een snack naar keuze en een leuke verrassing. Ook wordt een kan limonade geserveerd en krijgen de kids een lekkere ijshoorn als toetje. 

Let op: het FEBO Boulevard restaurant sluit om 17.00 uur, maar uiteraard is het mogelijk om voorafgaand aan de Kidstour te reserveren via boulevard@febo.nlGoed om te weten
  • Reserveren voor de Kidstour is verplicht en kan online via onze webshop. Let op: reserveer ruim van tevoren, want de Kidstours zijn populair.
  • De kidstour is boekbaar vanaf minimaal 4 kinderen en 1 begeleider.
  • De Kidstours gaat door als er minimaal 10 kinderen zijn en wordt aangevuld tot maximaal 22 kinderen. Indien mogelijk maken wij leeftijdsgroepen.
  • *De Ajax Kleedkamer is helaas niet toegankelijk op trainings- en wedstrijddagen.
  • Op Ajax trainingsdagen gelden er aangepaste vertrektijden en op wedstrijddagen is de Gallery of Fame minder toegankelijk.

Klik hier voor het wedstrijdprogramma van Ajax.
LET OP:

Tijdens het zomerseizoen ligt er geen veld in het stadion.

PRIJZEN KIDSTOUR
Kinderen (5-12 jr) Ouders/begeleiders
Ticketprijs € 16,50- € 11,-
Kindermenu FEBO Boulevard € 6,50 per menu
TIJDEN KIDSTOUR

Vertrek Hoofdingang E

Woensdag, zaterdag & zondag 13:45 15:45