Een musthave voor de échte liefhebber

De Johan Cruijff ArenA bestaat meer dan 25 jaar en dat betekent maar één ding: meer dan een kwart eeuw aan fantastische herinneringen! Haal jouw favoriete herinneringen aan de ArenA in huis met deze prachtige Delfts Blauwe miniatuur van het grootste stadion van Nederland, gemaakt in samenwerking met Royal Delft. Grootse herinneringen verpakt in een klein kunstwerk.

Bestellen
Bestel de miniatuur ArenA voor slechts €60,- via de website van Royal Delft. Zet 'm in je kast, op je bureau of geef 'm cadeau aan de échte liefhebber. Let op: wees er snel bij want de oplage is beperkt!

Miniatuur ArenA

Royal Delft

In 2021 introduceerde de Johan Cruijff ArenA in samenwerking met Royal Delft en ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de ArenA een prachtig miniatuur van het stadion. Het overweldigende succes van deze deze ambachtelijke en gelimiteerde miniatuur heeft geleid tot de creatie van een nieuwe remake van de ArenA. Deze prachtige remake is het ‘zusje’ van de in 2021 verschenen miniatuur. Een verkleinde versie op grotere schaal gemaakt met aangepaste decoratie.

Dit kunstwerkje is een verkleinde, minder gedetailleerde en ongelimiteerde remake van het ambachtelijke en gelimiteerde origineel uit 2021. En dat houdt ook in dat we deze versie tegen een scherpere prijs kunnen aanbieden.