ON5th by LUTE

Heilbot
topinamboer – sesam -gerookte olijfolie

Parelhoen rouleaux
boleet – duxelles – dyon mosterd

Citroen curd
merengue – bastogne

€ 59,50 excl. btw per persoon en excl. drank.

Glasgow Lounge | BRLKN

Rendang (plantbased)
paksoi – kokos rijst – edamame

Tarte Tatin
ijs van yoghurt en walnoot

€ 42,50 excl. btw per persoon en excl. drank.

Excelsior House of Legends by BAUT

Op tafel
Zuurdesembrood van Fort 9 met miso boter

Voorgerecht
Berbere spiced tonijn, zwarte knoflook crème, gepekelde cantharellen en geschaafde walnoot

Voorgerecht Vega
Burrata, pompoen-miso creme, zoet zure pompoen en korianderzaad

Hoofdgerecht
Buikspek gekarameliseerde uien crème, zilverui, varkens jus en mosterdzaad

Hoofdgerecht Vega
Savooi rol gevuld met duxelles, gepekelde courgette, Parmezaanse kaas en paddenstoelen beurre blanc

Dessert
Merengue met koffie creme, amarena kersen, crumble van cantuccini

€ 57,50 excl. btw per persoon en excl. drank.

Reserveren en dieetwensen

U kunt uw reservering tot uiterlijk 10 oktober doorgeven via reserveringen@jcahospitality.nl of 020 - 3111 588. Vermeld in uw bericht uw zitplaatsen op de tribune, het aantal personen en eventuele dieetwensen. Heeft u vragen, dan horen wij het graag via reserveringen@jcahospitality.nl of 020-311 1588. Wij nemen dan contact met u op.