Feestelijke gebeurtenis in spectaculaire ambiance

Op speciale momenten – een jubileum, het inluiden van het nieuwe jaar of een prijsuitreiking - wil je als organisatie of bedrijf extra uitpakken. Als expert in grote publieksevenementen zoals concerten, weten wij dat de juiste locatie een feestelijke gebeurtenis veel kracht bijzet.

Het stadion biedt talloze mogelijkheden voor een gala of bedrijfsfeest voor 100 tot 600 bezoekers. Of het feest excentriek en kleurrijk moet zijn, of juist intiem en verfijnd: dankzij de grootsheid en unieke sfeer imponeert de Johan Cruijff ArenA zonder twijfel elke gast.

Feesten tot 350 gasten

Een van de parels van de Johan Cruijff Arena is de panoramazaal Glasgow ’72. Het geweldige zicht op het veld, de sfeervolle inrichting met eilandbar en de open keuken waar live cooking plaatsvindt, maken dit een gewilde plek voor gala’s, bedrijfsfeesten en jubilea.

Of wat te denken van Athene ’87 met bar, als eyecatcher een galerij met Ajax-legendes én een doorloop naar de meest exclusieve ruimte in de ArenA: The Skyclub. In deze skybox is het zicht op het veld fenomenaal.

Feesten vanaf 350 gasten

Onze grootste zaal, de Amsterdam ’72, is zeer geschikt voor feesten met meer dan 350 gasten. Het hoge plafond en de twee balkons geven alle ruimte aan het feest. De mogelijkheden om de zaal naar eigen wens aan te kleden zijn eindeloos.

Ontdek wat anderen vinden

Succesverhalen

We hebben al heel wat mooie evenementen mogen verwelkomen in de Johan Cruijff ArenA. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze eventspecialisten kennen de Johan Cruijff ArenA als geen ander. Ze beantwoorden graag je vragen en denken mee over de verrassende mogelijkheden voor jouw event.

Neem contact op