Ontmoet elkaar in een exclusieve setting

Belangrijke zakelijke bijeenkomsten vragen om een energieke setting. Doordat de ArenA over een groot aantal zalen beschikt, is er altijd een die past bij jouw aandeelhoudersvergadering, directie- of heisessie of andere business meeting. Van klein en exclusief tot grotere bijeenkomsten. Uiteraard voorzien van de beste voorzieningen op het gebied van audiovisuele ondersteuning en catering.

Meetings tot 25 personen

Onze skyboxen zijn zeer geschikt voor boardmeetings of heisessies waaraan een gezelschap tot 25 personen deelneemt. Door het geweldige uitzicht over het stadion ontstaat een dynamische sfeer waardoor waardevolle inzichten en originele ideeën zich aandienen. Het gezelschap zal absoluut verrast zijn door deze exclusieve setting.

Vergaderen tot 500 personen

De Johan Cruijff ArenA is eveneens een gewilde plek voor grotere meetings zoals jaarvergaderingen of aandeelhoudersvergaderingen. De sfeer van het stadion en de uitstekende voorzieningen dragen bij aan een geslaagde meeting, groot of klein. Er is een ruime keuze aan zalen, en wij kunnen de bijeenkomst naar wens volledig ontzorgen.

Vergaderingen tot 100 personen zijn maximaal 5 weken van tevoren definitief te reserveren.

Ontdek wat anderen vinden

Succesverhalen

We hebben al heel wat mooie evenementen mogen verwelkomen in de Johan Cruijff ArenA. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze eventspecialisten kennen de Johan Cruijff ArenA als geen ander. Ze beantwoorden graag je vragen en denken mee over de verrassende mogelijkheden voor jouw event.

Neem contact op