Sfeervol dineren op een unieke locatie

Tijdens een diner, receptie of jubileum wil je optimaal kunnen genieten van elkaars gezelschap. Met een stijlvolle ambiance en heerlijk eten zorgt de Johan Cruijff ArenA voor een onvergetelijk samenzijn. Aan gespreksstof geen gebrek als je de gasten uitnodigt in dé voetbaltempel van Nederland.

Er is altijd een zaal of restaurant die perfect past bij jouw wensen. Onze cateringpartner Hutten serveert de smaakvolste gerechten met een flinke dosis gastvrijheid.

Onvergetelijke ervaring voor elk gezelschap

De Johan Cruijff ArenA is groots en indrukwekkend, maar biedt ook verrassende mogelijkheden voor een intieme setting. We faciliteren diners en recepties van 50 tot maar liefst 1.000 gasten.

Room with a view

Restaurant Glasgow ’72 met panorama uitzicht op het veld zal de gasten versteld doen staan. Verras hen met live cooking vanuit de open keuken.

Restaurant On Fifth is veelzijdig in te zetten voor groepen van 50 tot 300 personen. Creëer een buitengewone ervaring door het restaurant te koppelen aan de Skybar en de Koninklijke Loge. In de meest luxueuze ruimte van het stadion wanen de gasten zich echt in het hart de ArenA.

Ook Home of Legends (Athene ’87) is een geliefde plek voor een diner of receptie dankzij de bar, de galerij met Ajax-legendes én een doorloop naar de meest exclusieve ruimte in de ArenA: The Skyclub. In deze ruimtes kunnen de gasten genieten van het geweldige uitzicht en een uitstekende culinaire beleving.

Geïnspireerd? We adviseren graag hoe we jouw diner of borrel samen tot een smaakvol succes kunnen maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze eventspecialisten kennen de Johan Cruijff ArenA als geen ander. Ze beantwoorden graag je vragen en denken mee over de verrassende mogelijkheden voor jouw event.

Neem contact op