Virtueel op de middenstip tijdens de Johan Cruijff ArenA tour  

Tijdens de klassieker Ajax-Feyenoord in een kolkende ArenA op de middenstip staan terwijl de spelers langs je het veld oplopen. Dankzij een speciale virtual reality bril kunnen fans dat vanaf nu tijdens de ArenA-stadiontour beleven. De Johan Cruijff ArenA is één van de eerste stadions ter wereld die deze unieke ervaring biedt.

Met een vr-bril en koptelefoon op voelt de virtuele aftrap van deze 185ste klassieker in het Nederlands voetbal levensecht. Het is alsof je de Ajax-spelers die het veld op lopen een hand kunt geven, de grasmat van de ArenA kunt aanraken, de 54.000 fans ziet juichen en het spectaculaire vuurwerk vlakbij omhoog schiet.           

Johan Cruijff ArenA tour

Heb je altijd al de Johan Cruijff ArenA, het huis van Ajax, willen bezoeken? Laat een gids van de Johan Cruijff ArenA zijn kennis en ervaringen met jou delen terwijl je het stadion verkent. Tijdens de 75 minuten durende Tour zie je alle hoogtepunten van het stadion, inclusief de kleedkamers, perskamer, spelerstunnel, dug-outs, het fantastische uitzicht op het veld en tot slot de Ajax Gallery of Fame. Meer informatie en kaarten via www.johancruijffarena.nl/stadiontour.htm