Vacature: Employee Crowd Operations (40 uur)

Wij zijn op zoek naar een  employee Crowd Operations    


Doel van de functie

Als Employee Crowd Operations lever je een belangrijke bijdrage aan de optimale beleving van bezoekers van de Johan Cruijff ArenA tijdens evenementen en in de dagelijkse exploitatie van het stadion. Ondersteunend aan de Coördinatoren Crowd Operations ben je zeer betrokken bij de uitvoering van het Safety, Security en Services beleid van het stadion. Samen met de afdeling events zie je toe op een veilige en gastvrije omgeving waarin evenementen kunnen plaats vinden.


Kerntaken en verantwoordelijkheden

· Je bent betrokken bij de uitvoering van het Safety, Security en Service beleid van de Johan Cruijff ArenA voor evenementen en de dagelijkse exploitatie van het stadion. Je bent tevens betrokken bij algemene veiligheidsvraagstukken van de Johan Cruijff ArenA.

· Je draagt bij aan het opleiden van personeel en de continue verbetering en optimalisatie van de operatie.

· Je houdt je bezig met het maken en uitvoeren van deelplannen op het gebied van Safety, Security & Service die bijdragen aan een optimale operatie ter ondersteuning van de Coördinatoren Crowd Operations.

· Je bent in de rol van ‘looppost’ tijdens het evenement het gezicht van het operationele team en ziet toe op de kwaliteit van de operatie en daarmee de serviceverlening op de vloer. Je bent als coach en aanspreekpunt aanwezig voor het (veiligheids-) personeel en ziet toe op dat de procedures en regels volgens afspraken worden nageleefd.

· Je zorgt voor het verwerken van de debriefing en evaluatie van het evenement voor de afdeling Crowd Operations en zorgt dat acties die voortkomen uit een evenement proactief worden opgepakt in aanloop naar het volgende evenement.

· Je verricht diverse administratieve werkzaamheden uit ter ondersteuning van de afdeling.

· Je levert als Hoofd BHV’er samen met de overige Hoofd BHV’ers een actieve bijdrage aan de organisatie van bedrijfshulpverlening en de planning en uitvoering van ontruimingsoefeningen en BHV herhalingstrainingen.


Gedragskenmerken

Pragmatisch                                       
Accuraat                                
Probleemoplossend vermogen            
Flexibel                                   
Servicegericht


Wij vragen

Opleidingsniveau: MBO+/HBO werk- en denkniveau (opleiding in veiligheid / evenementen is een pre)
Ervaring: Kennis van beveiligings- en evenementen branche.
Minimaal 1 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie
Talenkennis: Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Wij bieden

Een afwisselende baan in een dynamische organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur dan een korte motivatie met CV via e-mail naar solliciteren@johancruijffarena.nl ter attentie van
Sandra van Kooten (Manager HR).Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebben, dan kun je via e-mail contact opnemen met Willem Hegen (Manager Crowd Services) via w.hegen@johancruijffarena.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.