Vacature: Consultant Safety & Licenses (24/32 uur)

Wij zijn op zoek naar een

Consultant Safety & Licenses


Doel van de functie

Optimaliseren van processen en procedures rondom veiligheid, in lijn met strategie en veiligheidsplannen van de organisatie, met als doel om te voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van milieu en veiligheid.


Kerntaken en verantwoordelijkheden

· Je bent het aanspreekpunt voor betrokken overheidsinstanties met betrekking tot vergunningen en gebruiksmelding en bewaakt de status van de vergunningen en adviseert over toepassing van de regels en richtlijnen (o.a. exploitatie, milieuvergunningen en horecavergunningen).

· Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van de safety checklist en ziet toe op de uitvoering van de benodigde acties.

· Je draagt zorg voor de uitvoering en/of coördinatie van toegewezen projecten en/of procedure-/procesbeschrijvingen conform gestelde voorwaarden.

· Je beschrijft werkprocessen binnen het Facilitair- en Evenementenbedrijf en kijkt daarbij naar procesoptimalisatie en toepassing van digitale oplossingen

· Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van visie, beleid en protocollen op gebied van eventmanagement, veiligheid & gezondheid middels het (on)gevraagd adviseren aan de hand van strategische markt- en trendinformatie


Gedragskenmerken

Communicatief vaardig                         
Procesgericht                   
Proactief
Accuraat                                            
Overtuigend                                           


Wij vragen

Opleidingsniveau: Hbo werk- en denkniveau
Ervaring: 
Minimaal 5 jaar werkervaring. Ruime ervaring met safety
Vaardigheden:
 Kennis van horeca- en milieuvergunningen. Ervaring met het opstellen van een RIE, veiligheids- en gezondheidsplannen
Talenkennis: Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal


Wij bieden

Een afwisselende baan in een dynamische organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Interesse?

Stuur dan een korte motivatie met CV via e-mail naar solliciteren@johancruijffarena.nl ter attentie van Sandra van Kooten (Manager HR).Vragen?

Mocht je naar aanleiding van deze advertentie nog vragen hebben, dan kun je via e-mail contact opnemen met Meindert Slagt (Manager Facility & Business Office) m.slagt@johancruijffarena.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.