Twee keer goud BEA World ‘onthulling logo Johan Cruijff ArenA

Met maar liefst twee gouden prijzen is het evenement onthulling ‘logo Johan Cruijff ArenA’ bekroond tijdens het internationale BEA World (Best Event Awards 2018 worldwide) gala in Coimbra, Portugal. De eerste gouden prijs werd gewonnen voor beste Media event en de tweede gouden prijs voor beste Low Budget event.

Het evenement werd in opdracht van de ArenA geproduceerd door Xsaga. Op 25 april 2018 onthulde Frank Rijkaard het nieuwe logo samen met de drie jongste kinderen van de overleden burgemeester Eberhard van der Laan. Rijkaard nam 22 jaar geleden ook de officiële opening van het stadion voor zijn rekening.

BEA World Event 2018

303 inzendingen uit 28 landen waaruit de jury 151 inzendingen had genomineerd voor de shortlist. De Johan Cruijff ArenA en Xsaga waren genomineerd in drie categorieën: low budget, media event en product/service launch event. Op donderdag 22 november hebben alle genomineerden in het Portugese Coimbra live pitches gepresenteerd aan de jury. Een dag later werden tijden het BEA World gala de prijzen uitgereikt.