Tour Coördinator

Wij zijn op zoek naar een tour coördinator

Voor de afdeling Stadion Tours zijn wij op zoek naar een enthousiaste Tour coördinator. Wil jij werken voor een veelzijdig bedrijf als de Johan Cruijff ArenA en ben jij beschikbaar in de weekenden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werken in de Johan Cruijff ArenA betekent werken in een bijzondere omgeving die voortdurend in beweging is. De Johan Cruijff ArenA is een levendig bedrijf waarin de ene uitdaging de voorgaande opvolgt. Johan Cruijff ArenA is een ‘State of the Art’ multifunctioneel mega theater van international allure.

De afdeling Stadion Tours organiseert dagelijks meerdere rondleidingen door het stadion. Waaronder reguliere stadion tours, VIP Tours en kidstours. Al deze rondleidingen worden niet alleen voor de Nederlandse fans georganiseerd, maar ook voor de buitenlandse nationaliteiten. Al deze rondleidingen worden verzorgd door een team van enthousiaste gidsen.


Doel van de functie

Op de afdeling Stadion Tours stuur jij als Tour coördinator het gidsenteam aan, hierbij voorzie jij het gidsenteam van goede informatie waardoor elke gids zijn werk optimaal kan uitvoeren. Daarnaast bewaak jij de kwaliteit van de Tours en ben jij flexibel waardoor jij kan inspringen op last-minute wijzigingen. Ook lever jij als Tour coördinator een bijdrage in het verbeteren van het product, jij denkt mee in nieuwe ontwikkelingen en bent de schakel tussen de gidsen en het vaste personeel om een optimale omgeving te creëren waarin de gids kan werken.

Hospitality en eigen initiatief zijn eigenschappen die bij jou horen. In ons team zoeken wij mensen die vooruit kunnen denken, snel kunnen schakelen en stressbestendig zijn. Verder verwachten wij van jou een verzorgde, representatieve en positieve uitstraling. Je bent communicatief vaardig in zowel de Nederlandse- als Engelse taal en weet ons gidsenteam te enthousiasmeren. Jij als Tour coördinator gaat voorop in de strijd.


Interesse?

Ben jij 18 jaar of ouder, geïnteresseerd in deze leuke, verantwoordelijke en uitdagende bijbaan? Reageer dan snel!

Er is helaas een fout opgetreden. Probeert u het later alstublieft nog eens.Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.