Terugblik september 2017: Ned – Bul, Ajax & The Rolling Stones

Afgelopen maand stond de Amsterdam ArenA volledig in het teken van de WK Kwalificatiewedstrijd Nederland – Bulgarije én stonden als kers op de taart de The Rolling Stones op 30 september voor de 9e keer in de Amsterdam ArenA ter ere van hun fantastische No Filter Tour.  

Naast de kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen Bulgarije en het concert van The Rolling Stones speelde Ajax twee thuiswedstrijden in de Amsterdam ArenA; op 9 september tegen PEC Zwolle en op 24 september tegen Vitesse.


Nederland – Bulgarije

Na de zomerstop staat Oranje op 3 september tegenover Bulgarije, strijdend om een overwinning en een kwalificatie op het Wereldkampioenschap 2018 in Rusland. Slechts enkele dagen voordat Nederland tegen Bulgarije speelt verliest zij met 4 – 0 tegen Frankrijk en Nederland moet van Bulgarije winnen om nog kans te maken op een plek op het WK.

Toeschouwers van de wedstrijd tegen Bulgarije gaan zeker niet teleurgesteld naar huis; Oranje wint namelijk met 3-1 van de Bulgaren.
AJAX

Op zaterdag 9 september en zondag 24 september speelde Ajax twee thuiswedstrijden in de Amsterdam ArenA in de strijd om het landkampioenschap; tegen PEC Zwolle en Vitesse. Waar Ajax tegen PEC Zwolle een mooie overwinning van 3 – 0 boekte, lukte het de Amsterdamse ploeg niet te winnen van Vitesse en eindigde de wedstrijd met 0 – 2 voor de Arnhemse ploeg.

Op zaterdag 14 oktober speelt Ajax de volgende thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam om 18.30 uur in de Amsterdam ArenA.The Rolling Stones #No Filter Tour

Al acht keer eerder stonden de mannen van The Rolling Stones in de Amsterdam ArenA. Op 30 september treedt de band nogmaals op in het stadion, ter ere van hun No Filter Tour.

De Nederlandse band De Staat warmt als voorprogramma het publiek alvast op met enkele grote hits zoals ‘Make The Call, Leave It All’, Fantastic Journey of the Underground Man. De Staat zorgt voor een goede sfeer en maken er een eigen feestje af. Het optreden wordt afgesloten met festival knaller ‘Witch Doctor’. Het is tijd voor de Stones..

Dat de Stones weten hoe ze een show moeten geven blijkt snel, de mannen weten precies hoe ze het publiek moeten bespelen en trekken alle grote hits uit de kast, zoals Satisfaction, Brown Sugar, Sympathy For the Devil, Paint It Black, Start Me Up, Jumpin’ Jack Flash en You Can’t Always Get What You Want. Frontman Jagger spreekt gedurende de show nog een aardig woordje Nederlands en laat zien nog steeds over zijn excentrieke dancemoves te beschikken. Al met al een onvergetelijke en legendarische avond!