Met ArenA Wizzymaps slim je weg vinden en meer

Bezoekers van AMF kunnen als eerste de slimme, interactieve ArenA plattegrond van Wizzymaps gebruiken. De online plattegrond wijst de weg maar biedt nog veel meer. Je ziet bijvoorbeeld makkelijk hoe je het snelst naar je ingang loopt, waar de dichtstbijzijnde parkeergarage is, andere activiteiten rond het stadion en actuele informatie over bijvoorbeeld AMF en het OV.  Oftewel een plattegrond, actuele informatie en programma in één. ArenA Wizzymaps zijn gratis voor iedereen.

Een app downloaden is niet nodig, door de QR-code te scannen of deze link te gebruiken heb je meteen toegang tot de interactieve plattegrond met alle ins en outs. Deze plattengrond is bovendien milieu vriendelijk, geen papieren versie die leidt tot onnodig afval. Vanaf nu is voor elk ArenA- evenement of -wedstrijd een Wizzymap op maat beschikbaar, waaronder voor de UEFA EURO 2020 kwalificatiewedstrijd Nederland Estland, op 19 november in de Johan Cruijff ArenA.

Wizzymaps is een van de winnaars van de Fan Experience Challenge, georganiseerd door de Johan Cruijff ArenA . De Johan Cruijff ArenA ontwikkelt, in samenwerking met AFC Ajax, KNVB en ID&T, innovatieve nieuwe diensten voor bezoekers. De ArenA heeft dit jaar bedrijven uitgedaagd om innovatieve stadionoplossingen aan te dragen voor het ‘Change the Game’-programma.  De meest aansprekende, state-of-the-art concepten worden in de ArenA getest en vanaf 2019 aan bezoekers aangeboden.