Legend Tours met Sonny Silooy in de Johan Cruijff ArenA

Op woensdag 28 november vindt er een wel heel speciale rondleiding plaats. Dan organiseert de Johan Cruijff ArenA namelijk voor het eerst de Legend Tours, waar je als bezoeker niet alleen alle Ins&Outs van het stadion krijgt te zien en horen, maar ook vele mooie verhalen en anekdotes van een echte Ajacied. De eerste Legend die tijdens de eerste editie van de Legend Tours zal schitteren is niemand minder dan Sonny Silooy. Geen Ajaxspeler heeft namelijk meer bekers gewonnen met de club gewonnen dan Silooy.


Een van de finales waar hij als selectiespeler bij was, was tijdens de Wereldbekerwinst op 28 november 1995 tegen Gremio. Precies 23 jaar later verteld Sonny tijdens deze avond over de voorbereiding, de wedstrijd zelf en natuurlijk de huldiging van deze legendarische overwinning van het unieke Ajaxteam uit de Jaren ’90. Anekdotes, humor en kleedkamerverhalen zullen voorbij komen in een avond vol herinneringen.

Kortom, een tour voor echte Ajacieden die naast een rondleiding zal bestaan uit een Meet&Greet met Sonny Silooy, verschillende hapjes en drankjes en een uniek herinneringsgeschenk.

De Legend Tour zal plaats vinden op woensdag 28 november 2018 van 19.00 tot 22.00 uur. Aanmelden voor deze unieke Tour kan hier!