Label Green in samenwerking met Jonathan Karpathios

In samenwerking met Jonathan Karpathios is het arrangement concept ‘Label Green’ opgezet. Alle producten zo biologisch, eerlijk en duurzaam mogelijk.


Edel Spijs is de foodpartner op gebied van lekker en duurzaam. Aan het stuur van dit reizend foodtheater staat Jonathan Karpathios. Jonathan zet groenten in de keuken op nummer 1. Alles zo biologisch, eerlijk en duurzaam mogelijk.

Daarnaast heeft Jonathan jarenlange ervaring in de catering opgebouwd. En dat maakt het verschil. De kok is geen cateraar en de cateraar is geen kok, daarom haalt Jonathan letterlijk alles uit de ‘kas’ van lokale ondernemers rechtstreeks naar de Amsterdam Arena.

Jonathan: "De oogst bepaalt het menu en dit stimuleert mijn creativiteit enorm. Soms ontstaan er al ideeën tijdens het zaaien, een andere keer schijnt de zon intens, ben ik te laat met oogsten en schiet iets door waardoor ik ontdek dat ik fantastisch kan werken met de bloemen van een gewas, elke dag leer ik weer".

Edel Spijs en Label Hospitality, één van de catering partners van de Amsterdam ArenA, ontwikkelden samen het concept 'Label Green'.

Geniet nu van dit heerlijke culinaire arrangement als toevoeging aan uw zakelijke meetings in de Amsterdam ArenA.

Benieuwd naar alle arrangementen van Label Hospitality? Bekijk hieronder het complete aanbod:


Een compleet verzorgde dag op een unieke locatie

Bekijk Label ExpressPaardenburg speelt al ruim 300 jaar een belangrijke rol in de horecageschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel. De koks werken met verse en kwalitatief hoogstaande seizoen producten. Altijd puur bereid en zoveel mogelijk duurzaam en uit de streek.

Bekijk Label PaardenburgEen compleet verzorgde dag met daarbij een volledig Italiaanse invulling. Label Italia is volledig in Italiaanse sferen, met een authentiek Italiaanse invullen. Uitermate geschikt voor in de Rome ' 96 zaal, maar natuurlijk ook toepasbaar op alle andere zalen.

Bekijk Label ItaliaOns meest exclusieve aanbod label star, waarbij top en Michelin sterrenchefs in de Amsterdam ArenA een op maat gemaakt menu voor u komen koken.

Bekijk Label Star