'Elk nadeel heb z'n voordeel'

Elk nadeel heb z’n voordeel’ : Ajax speelt helaas geen Europees voetbal dit seizoen, maar daardoor zijn er wel weer veel data beschikbaar voor business events.

In de maanden oktober t/m december hebben wij last minute veel doordeweekse dagen beschikbaar gekregen om te boeken voor zakelijke evenementen, waaronder waaronder de Amsterdam '72, Rome '96 en Wenen '95 zaal.


Amsterdam '72

In het stijlvolle Amsterdam ’72 komt uw congres, seminar of galadiner perfect tot zijn recht. De omvang en hoogte maken unieke settings mogelijk, waarbij u zelf de opstelling bepaalt. Na de wedstrijden is dit dé place to be voor de nabeschouwing. Onze zalen zijn vernoemd naar internationale finales. In dit geval die in Amsterdam van 1972, omdat Ajax in dat jaar 5 keer een beker won. Andere finales waren hier in 1973, 1987, 1992 en 1995.
Bekijk de Amsterdam '72 zaal


Rome '96

De zaal biedt een magnifiek uitzicht op het veld en heeft een balkon naar het stadion. De Rome'96 ademt een Italiaanse sfeer met rustieke natuurstenen bar en nostalgische zwart wit beelden. Een ideale multifunctionele ruimte voor vergaderingen, borrels, diners of brainstormsessies. Onze zalen zijn vernoemd naar internationale finales. In dit geval die van 1996 in Rome.
Bekijk de Rome '96 zaalWenen '95

Wenen ’95 is tijdens de wedstrijden de sponsorontvangstruimte van Ajax. Ook kunt u deze zaal huren voor uw evenement. De omvang en hoogte maken unieke, stijlvolle settings mogelijk, waarbij u zelf de opstelling bepaalt. Onze zalen zijn vernoemd naar internationale finales. In dit geval die van 1995 in Wenen.
Bekijk de Wenen '95 zaal


Andere zalen

Benieuwd naar onze overige zalen? Bekijk ons complete zalen overzicht.

ER IS NOG MEER MOGELIJK

Uw wensen zijn altijd bespreekbaar en wij streven altijd naar de beste oplossing voor u.

INFORMATIE OF RESERVEREN?

+31 20 311 1306
E: sales@amsterdamarena.nl