Amsterdam ArenA neemt 'Best Fan Focussed Venue' award in ontvangst

Met trots neemt de Amsterdam ArenA de award voor ‘Best Fan Focussed Venue’ in ontvangst, tijdens het Fanalyse 2017 Congres #Fest17 in Cardiff.


"Met trots mogen wij verkondigen dat de Amsterdam ArenA de award in de categorie 'Best Fan Focussed Venue' heeft gewonnen. De Amsterdam ArenA laat zien dat zij uitgebreid en intensief werk verricht om er voor te zorgen dat fans en bezoekers een uitstekende en onvergetelijke ervaring hebben, waarbij technologie en cultuur centraal staan. Fanalyse gelooft dan ook daadwerkelijk dat de Amsterdam ArenA vooruitstrevend is en er met kop en er schouders bovenuit steekt als het gaat om betrokkenheid en ervaring." Aldus Fanalyse CEO Julian Jenkins.

Fanalyse 2017 #Fest17 is een live-evenement en on-demand multimedia netwerk en waar diverse awards werden uitgereikt, met als winnaars o.a. de Amsterdam ArenA (Best Venue Award), Chelsea (Best Venue Experience), One Love Manchester (Outstanding Achievement Award) en Brighton & Hove Albion (Best Fan Engagement Award).

De focus van dit evenement gaat uit naar industriële toonaangevende strategieën, technologieën en diensten waarbij fanbeleving centraal staat.