AMF kondigt unieke Two Is One samenwerking aan tussen David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike

AMF, het grootste dancefestival tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE), kondigt met David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike een nooit eerder vertoonde act aan. Op zaterdag 20 oktober zetten zij de Johan Cruijff ArenA op zijn kop tijdens een uniek en eenmalig back2back optreden. De twee dj’s, die beiden eerder tot nummer 1 dj van de wereld zijn verkozen, hebben tezamen meer dan 100 miljoen volgers op social media en staan hiermee aan de absolute top van de internationale dance scene.

T-Mobile is Presenting Partner van AMF. Tickets zijn verkrijgbaar via www.amf-festival.com.


Two Is One

Vorig jaar trapte AMF het concept Two Is One af in een uitverkocht ArenA met een uniek optreden van Armin van Buuren en Hardwell. Na deze unieke samenwerking is het dit jaar de beurt aan David Guetta en Dimitri Vegas & Like Mike.

Binnenkort maakt de organisatie de volledige line-up van AMF bekend.


AMF Hotel

Naast de bekendmaking van Two Is One komt AMF dit jaar met een eigen hotel. Tijdens AMF zal het vier sterren Corendon Village Hotel Amsterdam omgedoopt worden tot AMF Hotel. Hier beleeft men een unieke ervaring door samen te komen met fans uit meer dan 108 landen, die AMF jaarlijks bezoeken.


DJ Mag Top 100 DJs

’s Werelds grootste dj-poll is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot de ultieme lijst van de meest populaire dj’s wereldwijd. Jaarlijks worden er meer dan 1 miljoen stemmen uitgebracht. Eerdere nummer 1 dj’s van de wereld zijn Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike en Tiësto. Dit jaar kan er vanaf 13 juli aanstaande gestemd worden. Met deze uitreiking tijdens AMF positioneert het evenement zich als één van de meest gewilde festivals voor liefhebbers van dance muziek wereldwijd.