Ajax Winterfestival in de Johan Cruijff ArenA

Start de kerstvakantie met het Ajax Winterfestival

Kom zaterdag 22 december naar de 1e editie van het Ajax Winterfestival in de Johan Cruijff ArenA. Tijdens dit festival speelt de voorpremière van de documentaire De Patatgeneratie een hoofdrol. Ook een exclusieve stadiontour is onderdeel van het programma. Deze bijzondere middag biedt bovendien een unieke kans op een ontmoeting met een aantal prominente (oud-)Ajacieden.

Het festival vindt plaats in het hoofdgebouw van de ArenA en is te bezoeken van 11:30 tot 18:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 24,95. Dit is inclusief een stadiontour, een bezoek aan de Ajax Gallery of Fame en toegang tot alle documentaires.

Drie documentaires

Naast De Patatgeneratie valt op 22 december veel meer te beleven in de ArenA. Zo kunnen de liefhebbers genieten van de Ajax-docu over Johan Cruijff en de documentaire Sjakie, een leven lang Ajacied. Sjaak Swart is aanwezig om de beelden van zijn karakteristieke commentaar te voorzien. Daarbij signeert Mister Ajax ook zijn carrièreboek Sjaak Swart 80.

Ronald de Boer behoort tot de oud-Ajacieden die worden geïnterviewd rondom de documentaire De Patatgeneratie. Met de docu’s over Cruijff, Swart en de Patatgeneratie schotelen Ajax en de Johan Cruijff ArenA de fans een uniek programma voor waarin Ajax-iconen een absolute hoofdrol spelen.


Stadiontour & Ajax Gallery of Fame

Er valt natuurlijk nog veel meer te beleven in de ArenA. Zo geeft elk ticket recht op een self guided tour door de ArenA. Tijdens deze rondleiding kom je op plekken die normaal alleen toegankelijk zijn voor de spelers en trainers.

De tour voert je onder meer langs de kleedkamers van Ajax. In de Gallery of Fame zie je de belangrijkste prijzen en maak je kennis met de geschiedenis van Ajax.

Zo valt er genoeg te doen en te zien tijdens de 1e editie van het Ajax Winterfestival. Houd de Ajax-kanalen in de gaten voor het volledige programma.

Tekst: AFC Ajax