PARTNER PLAYERS UNITED

Players United is een sportmarketingbureau puur gericht op voetbal. Hun speelveld bestaat uit: Enerzijds management en begeleiding van spelers en trainers wereldwijd en anderzijds Events & Consultancy. Ze zijn een team van professionals bestaande uit Players die zelf op het hoogste niveau gevoetbald hebben als Players die ruime ervaring hebben met implementatie van voetbal in de marketing en communicatiemix van merken. Zij zijn onze partner voor de zakelijke voetbal events.

Concepten in de Johan Cruijff ArenA

SPREKER UIT DE VOETBALWERELD

Wij bieden verschillende opties aan om een spreker uit de voetbalwereld in te zetten. Laat je inspireren door de verhalen van een Ex-International, trainer of voetbalbestuurder. Afhankelijk van de wensen stellen we een op maat gemaakt programma samen.

Voorbeelden
1. Gesprek op basis van Q&A

Op basis van Q&A met een dagvoorzitter legt de spreker parallellen tussen topsport(voetbal) en het bedrijfsleven. De dagvoorzitter zorgt voor interactie met de zaal. Waarbij altijd ruimte is voor vragen aan de spreker en we een fotomoment creëren.

2. Lezing

De spreker maakt aan de hand van anekdotes de koppeling tussen het bedrijfsleven en topsport (voetbal). Bij elke lezing is er voldoende tijd voor interactie met de zaal en een fotomoment met de spreker.

3. Meet & Greet in de Perskamer van Ajax

Stel je vragen persoonlijk aan een bekende voetballer en ga met hem op de foto en scoor zijn handtekening. Op basis van een Quiz kom je meer te weten over de Ex-international en wordt iedereen uitgedaagd om te strijden voor een mooie prijs.

Prijs afhankelijk van spreker en programma

Johan Cruijff ArenA VOETBAL EXPERIENCE

Wil je een actief programma als break of ter aanvulling van een plenaire sessie? Stel dan een eigen programma samen uit onze voetbalmenukaart.

De onderdelen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Meedoen kan in sportieve kleding maar ook heel goed in een maatpak. Combinaties met de inzet van een Ex-international zijn te bespreken.

 
Voetbalmenukaart
  • Interactieve voetbalquiz
  • Voetbalclinic naast het veld
  • Voetbaltournooi 5 tegen 5 in inflatable boarding
  • Voetgolf
  • Rondleiding
  • Persconferentie met Ex-international in Ajax perskamer