Label Star


Ons meest exclusieve aanbod label star, waarbij top en Michelin sterrenchefs in de Amsterdam ArenA een op maat gemaakt menu voor u komen koken.PETER LUTE

Peter Lute is bekend door zijn deelname aan het tv-programma Masterchef. Daarnaast heeft hij samen met zijn partner Marieke het restaurant De Kruidfabriek in Amstelveen aan de Amstel, waar hij pure en lokale producten combineert met kruiden en specerijen uit eigen kas. Ook opent hij The Arc in het vijf-sterren Pestana Hotel in Amsterdam, waar hij zijn verfijnde en gewaagde visie op de culinaire invulling loslaat.


JAIMIE VAN HEIJE

Jaimie van Heije komt uit een gezin waar eten altijd centraal stond. Als klein jongetje raakte hij al geïnspireerd door de Indische keuken van zijn oma. Na zijn horeca opleiding is Jaimie van Heije binnen een paar jaar van hulp in de keuken uitgegroeid tot sous chef bij Ron Blaauw. Nadat zijn leermeester vertrok uit zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel greep Jaimie zijn kans. Hij begon zijn eigen restaurant Jaimie van Heije, waar hij elke dag vol overgave zijn eigen gerechten bedenkt en creëert.


RON BLAAUW

Chef-kok Ron Blaauw maakt furore met restaurant Ron Blaauw waarmee hij twee Michelinsterren toegewezen kreeg. In 2013 gooit hij het roer om en opent hij een nieuw concept: Ron Gastrobar. Ook met dit restaurant sleept Ron een Michelinster binnen. Dit succesvolle concept is sindsdien uitgebreid met Ron Gastrobar Oriental, Indonesia en Paris op verschillende locaties in Amsterdam. Naast ondernemer is Ron Blaauw ook culinair adviseur bij verschillende restaurants en projecten in Nederland.