Line-up AMF 2017 bekend gemaakt

De grootste DJ’s van de wereld verzamelen zich op 21 oktober 2017 in de Amsterdam ArenA voor de inmiddels vijfde editie van AMF. Niemand minder dan CMC$, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Lucas & Steve, Marshmello, Vini Vici en Yellow Claw  zullen het podium betreden.


Daarnaast wordt speciaal voor deze jubileum editie een unieke act ingezet. Twee van de allerbeste dj’s ter wereld treden eenmalig samen op, een primeur! Welke dj's dit precies zijn, houdt de organisatie nog even geheim, maar spectaculair wordt het zeker. 

In 2013 organiseerden ALDA Events en ID&T de eerste editie van AMF. Een groot succes tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). In 2015 overtreft het alle verwachtingen en zet het tijdens ADE Amsterdam op de kaart als de dance hoofdstad van de wereld met ’s werelds beste DJ’s en performers. Afgelopen jaar deed AMF hier nog een schepje bovenop door twee succesvolle dag shows in de Amsterdam ArenA te houden. Uiteraard is ook de vijfde editie van AMF niet compleet zonder een spectaculair festival in de Amsterdam ArenA neer te zetten, deze keer weer terug in de nacht. Op zaterdag 21 oktober vieren duizenden dance muziek liefhebbers en de grootste dj’s ter wereld samen, op een onvergetelijke manier, de nacht.