Culinaire belevenissen in de Amsterdam ArenA

Innoveren zit in de genen van de Amsterdam ArenA. En de catering blijft hierin zeker niet achter. Maison van den Boer en Label Hospitality zorgen voor een vernieuwende culinaire beleving in het stadion.

In de Amsterdam ArenA verzorgt Label Hospitality de skyboxcatering, maar je kunt als bezoeker ook terecht bij Brasserie Paardenburg bij Bobby voor een driegangendiner of bij restaurant ON5TH. ‘In ON5TH zijn we flexibel en kunnen we culinair inspelen op de vraag bij specifieke evenementen’, vertelt operationeel directeur Sanne Arts. ‘Zijn er grote concerten of belangrijke wedstrijden en moet het exclusief zijn, dan werken we samen met gastkoks als sterrenchef Ron Blaauw of Peter Lute, bekend van onder andere De Kruidfabriek by Lute in Amstelveen. Mag het wat laagdrempeliger zijn, dan serveren we bijvoorbeeld hamburgers in  samenwerking met The Butcher, ook bekend van de zaken Momo en Izakaya in Amsterdam.’

Gasten hebben soms geen tijd om uitgebreid te dineren, maar willen wel lekker eten. Om nog beter in te spelen op deze behoefte is ON5TH omgetoverd tot ON5TH BITES. ‘deze formule serveert goede wijnen, speciale bieren en heerlijke borrelplanken. Vanuit de foodbar in ON5TH stelt een chef de borrelplanken samen, bijvoorbeeld met haring, oesters, kazen, olijven, crostini’s, steak tartare, gerookte zalm of kleine snacks als “Olijcke” gedroogde worstjes en gehaktballetjes. Bij de invulling van de borrelplanken wordt rekening gehouden met de seizoenen.’ Arts schroomt dan ook niet ON5TH BITES ‘de beste borrelplek van de ArenA’ te noemen.


CULINAIRE EVENEMENTEN

In de catering van Maison van den Boer is alles mogelijk. Van banqueting voor vergaderingen tot catering in de skyboxen en volledig culinair maatwerk tijdens evenementen. ‘Evenementen zijn voor ons bijzonder. Daarin kunnen we ons helemaal uitleven’, vertelt Kian Jorissen, venuemanager van Maison van den Boer. ‘Zo was het thema van het concert van de Toppers vorig jaar “Wild West, Thuis Best”, oftewel cowboys en indianen. We hebben dat culinair vertaald in een whiskey sour als welkomstdrankje, een shared dinner als voorgerecht – veel kleine hapjes op een robuuste plank – en een steak met puntzakken friet met een afbeelding van de Toppers erop als hoofdgerecht. De zalen hebben we omgebouwd tot ware saloons en die tot in detail aangekleed, tot de cactussen op de tafels aan toe. Bij binnenkomst kregen mensen als servet een rood-wit geblokte theedoek om de hals geknoopt en het bedienend personeel liep met leren sloven in plaats van katoenen of linnen sloven. Zelfs de koks deden mee in de aankleding en hadden voor de gelegenheid hun baarden laten staan.’ Behalve uit de culinaire aankleding van evenementen bestaat voor Maison van den Boer het hart van de werkzaamheden uit het verzorgen van de catering tijdens de wedstrijden. Jorissen: ‘Voor het zomer- en winterseizoen ontwikkelen we vijf speciale wedstrijdmenu’s, inclusief een wijnassortiment. We hebben alle menu’s al voorgeproefd en mooie arrangementen samengesteld die passen bij het moment van de dag waarop een wedstrijd wordt gespeeld. Maison van den Boer is met andere woorden niet alleen culinair cateraar, maar verzorgt op verzoek ook de aankleding van feesten en evenementen in nauwe samenwerking met organisatoren.


Maison van den Boer

Voor meer informatie en culinaire mogelijkheden neemt u contact op met Maison van den Boer via reserveringenAA@maisonvandenboer. com of 020-311.1100.

Label Hospitality

Bent u in het bezit van een toegangsbewijs voor het hoofdgebouw, dan bent u van harte welkom in Brasserie Paardenburg bij Bobby en in ON5TH. ON5TH BITES is voor én na de wedstrijd geopend. De borrelplanken kosten  € 17,50 per persoon  (minimaal 2 personen). Reserveren is gewenst.

Voor meer informatie en culinaire mogelijkheden neemt u contact op met Label Hospitality via  info@labelhospitality.nl  of 020-3111588.

Benieuwd naar al onze restaurants en arrangementen? Hier vindt u het volledige overzicht.